Gott nytt år kära läsare!

Hej mina fina! Jag hoppas det finns kvar några läsare av min blogg vid det här laget, jag vet ju att jag inte varit alls flitig på sistone. Jag har försökt uppdatera lite via Instagram istället. För det är lite mycket just nu, plus att jag tappat lite fart under julen – en kass ekvation för att driva en blogg.

Jag vet att en del av er är nyfikna på hur det går med lyan. Och svaret är framåt, men än har jag bara haft lite mer än en vecka på mig att fixa här (åkte ju till mamma och pappa över jul) så det är inte klart. Men man ser mer och mer golv, haha.

Idag är det nyårsafton och en kompis från Helsingborg kommer hit för att fira årets sista dag, och inträdet av ett nytt år med mig. Jag tänkte försöka övertala honom att bära upp några lådor på vinden mot att jag lagar och bjuder på maten, hehe.

Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, men är det nyår ska det glittra och blingas! Det kan ni vara säkra på. Återkommer med bild sen. Först ska jag bära upp en del till vinden, sen bort till systemet, och sen kommer Ajje vid 15. Och nej, det är ingen pojkvän för er som undrar 😉

Men nu när det är nytt år ska jag börja dejta igen. Jag vill bara se till att få klart hemma och få hjälp mot smärtan i benen som är värre än någonsin. Det är inte kul att halta iväg som en stelopererad tant till dejter, så jag hoppas få en kortisonspruta den här eller nästa vecka så jag kan fungera mer normalt och inte gråta när jag går.

Orden på julklappsmuggen tål att läsas om och om igen. Det får bli mitt mantra för 2019. Tro på dig själv, älska dig själv!

Jag avger sällan nyårslöften för jag håller ändå inte dem, men förhoppningar inför nya året har jag ju. Det främsta är hälsan, och då menar jag artrosen som ska bli bättre. Jag ska komma igång och träna så jag får mer muskelstyrka. Och på delad första plats är ett nytt jobb. Jag är fortfarande i loopen med ett jag sökt och kommit vidare i processen med arbetsprover. Så håll tummarna för det. Men givetvis ska jag söka fler. Just nu är det dock jäkligt svårt med rörliga jobb som i butik och annat, men det ska lösa sig.

Så jobb och hälsa kommer först. Och sen kanske kärlek. Det vore mysigt att få älska och bli älskad tillbaka. Jag minns inte ens hur det kändes faktiskt eftersom det är över 20 år sen. I senaste förhållandet var det jag som älskade, och han som tyckte om. Jag vill ha mer! För det är vi alla värda. Och för att kanske träffa kärleken gäller det ju att faktiskt vara aktiv själv, att sitta hemma och vänta fungerar inte. Så 2019 blir det dejting igen.

Att 2018 snart är slut känns bara bra. För även om det bara är siffrorna som är annorlunda så känns det ändå som en nystart med ett nytt fräscht åt. Ett avstamp och jävlar anamma. Jag bryr mig inte ens om att summera året som gått, som jag sett att många andra gör i sociala medier, jag lämnar det bara bakom mig och tar med det som varit bra. Det räcker så.

En sak jag är tacksam över är dock er kära läsare. Ni som finns där, och speciellt ni som kommentarer, peppar och lyfter mig. Ni är underbara!

Pussar, kramar och kärlek till er. Och ett gott nytt år såklart!

Ps. jag kommer att se till att blogga oftare också 😉

 

Kolla mer

25 comments

 1. Gott Nytt År!
  Nytt år, nya utmaningar och nya glädjeämnen! Håller tummen för att det blir ett fint år för dig!

 2. Tusen tack för alla dina inlägg under året som gått. Du har gjort ett fantastiskt arbete med att prova och tipsa!
  Hoppas du får ett jobb där dina talanger får lysa.
  Önskar dig ett underbart nytt år, du är värd det bästa.
  Varmaste kramen till dig från mig.

 3. Gott nytt år !!! Glad att vi fått dig i Malmö numera och vi ses säkert på någon shoppingrunda!

  Jag tror du gjort helt rätt som börjat om och dessutom är vi skåningar rättså trevliga som du vet!

  Stor kram och världens störta lycka till med allt!

 4. Gott slut och gott nytt! Alltid härligt att läsa dina inlägg. Håller tummar och tår att du får både jobb och kärlek 2019! Tack för alla härlig inlägg både här och på Instagram.

 5. Gott Nytt År och välkommen till Malmö.
  Några av mina mål 2019 är också att ta hand om mig, träna och äta rätt.
  Hoppas verkligen att kärleken också hittar mig.
  Som jag skrev på Instagram så hade det varit kul att springa på dig på stan. Tror vi har en hel del gemensamt, bägge har vi våra rötter i Göinge.

 6. Gott nytt år! Det var så länge sedan jag kommenterade men vill ändå säga att jag läser och förblir dig trogen även om du inte hinner med att blogga!
  Vi läsare förstår att det är massor m flytt och fix just nu, vi finns kvar när du landat!
  Ha det så bra och jag hoppas 2019 blir ditt år med hälsa, jobb och framför allt kärlek – det är du sååå värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.