Gör mig fin för den jag älskar

Hej på er raringar. Fredag alltså, och mars ovanpå det. Jag hänger inte med! Fast februari är en skitmånad (dock har den tagit några pluspoäng i år pga fint väder) så det är skönt att den är över och att vi kan hoppas på vår på riktigt, och inte lureri liksom.

Mina planer för helgen är att åka till Höganäs för släktkalas. Idag har jag dock inga planer. Förra helgen träffade jag mannen jag är kär i, det blir dock inte den här helgen. Och nej, någon gissade att det hemliga är pga en annan kvinna. Så är det icke! Det är småmänniskor inblandade, så därav känsligt.

Hur som helst så gjorde vi inget sådär särskilt förutom att vara med varandra. Prata, lyssna på musik, laga mat och sådär. Men trots att vi inte gjorde något speciellt så tycker jag ändå om att fixa till mig extra på helgerna. Så när vi skulle äta bytte jag om till klänning(en enkel svart, mockaliknande för den som är nyfiken), bättrade på sminket och fixade lite. Dels för att jag känner mig fin själv då, och dels för hans skull. Inte för att han överhuvudtaget bett om det, utan för att jag vill. Jag gillar att göra mig fin för den jag älskar(speciellt om han lägger märke till det). Och som sagt, för mitt eget höga nöjes skull också.

För visst ska man kunna gå i säckiga mysbrallor och frissfettig hårtofs också – självklart. Och det gör jag, tro mig, hehe. Men inte precis hela tiden. Och för den som tror att ”jaja, så säger hon för att det är nytt. Vänta några år bara så är du också i sunkträsket”. Men nix, jag har haft långt förhållande och kände samma då. Jag känner samma hos mamma och pappa när jag är där. Jag vill helt enkelt göra mig lite extra fin ibland. Det känns bra. Sedan säger jag inte att alla måste göra som jag.

På lördag blir det någon slags klänning, kanske den nya med papegojorna. Blir det fint väder tar jag nog den. Den är glad och passar med soligt väder och 65årsfest..

Birdie nam nam. Från Cissi & Selma som fått in så fina vårnyheter.
Länk här.

Hoppas ni får en fin helg nu vänner. Och ta på en fin klänning. Måla läpparna och känn dig faboulus! Bara för att du kan.
Puss o kram

Kolla mer

17 comments

 1. Härligt att höra och härligt att se.
  Allt gott och glatt till dig. Kanske även en liten människa ❤.
  Skynda dig älska, skynda att älska..

 2. Jag skulle oxå vilja kunna ha läppstift men tycker det bara ser fel ut och vet inte vilken nyans som passar osv osv
  Ha en riktigt trevlig helg!

 3. Tycker du har så himla fin inställning! Oc verkar vara en fantastisk person! Blev inspirerad och är definitivt en sån sol faller in i mysbyxorträsket.. Ska tänka på dina ord (vilka jag instämmer med) och fixa till mig någon av kvällarna 🙂 Kram

 4. Såklart man vill göra sig fin För sin egen å den man älskar å alla andra
  Å varför skulle man sluta med det efter ett tag i ett förhållande ?!?!
  Jag har vart tillsammans med min man i 36 år och vill fortfarande vara fin för honom ❤️
  Lycka till med kärleken

 5. Glad att du är kär! Läste en artikel där du delade med dig om ensamhet och jag kände ända in i hjärtat att du hade förstått mig. Social o glad men hittar inte rätt kärlek och ensamheten blir en plåga ibland! Men såna som du som vågar dela gör att det känns lättare. Kram fina du!!

 6. Så himla glad för din skull
  Att du äntligen träffat någon. Som dessutom har barn, det är väl toppen.

 7. Lycka till med kärleken, den är du så värd! Roligt att höra att du tycker om att klä dig fin för din kärlek och även, som du skriver, hemma hos mamma och pappa. Det var ett fint drag hos dig tycker jag! Ha en fortsatt fin-fin vår!

 8. Det tycker jag du gör & har rätt i. Så härligt att läsa du mött kärleken – all lycka till er! ❤️

 9. Läser din blogg ofta men kommenterar aldrig – men nu måste jag bara slinka in och säga att du verkar så sund i ditt synsätt och så rar! Lycka till med kärleken – den är du så värd (kan man misstänka att det är snyggingen från nyår?)!

  1. Hej Hanna! Vad kul att du kommenterar och tack så mycket för den jättefina komplimangen. Jag blev jätteglad över dina ord ska du veta <3 Angående kärleken, nix det är inte Alexander från nyår utan en annan 😉 Avslöjar mer när det blir rätt tid.

 10. Tänkte på dig häromdagen.Modebutiken. Känsla och smak öppnade på Mariatorget i torsdags den 28/2. Kul med en butik till….Kram!!!

 11. Förstår precis vad du menar! Jag vill inte heller loda hemma i trasiga mjukisar och foppa. Har köpt några snyggare slapparkläder, både sköna och fina. Yogakläder är ett bra tips! Annars går jag mycket i långklänning, fin men avslappnad på en och samma gång.
  Men så glad man blir av dina papegojor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.