Gör de här i större storlekar tack

Nu i veckan har jag testat några klänningar på Kappahl. Två av dem visste jag redan från början att de skulle vara för små men jag ville ändå testa och visst hade jag rätt. Det är så synd för just den här modellen är precis vad jag hade önskat fanns på xlnt också. En del kraftiga tjejer vägrar ju att visa armarna även om det är mitt i sommaren och skitvarmt, så varför inte göra två olika. En med ärm till strax ovanför armvecket och en som klänningarna på bilderna. I olika färger och mönster. Jag lovar att de hade sålt som smör i solsken till skillnad från mycket av det som finns på stora avdelningen nu. Tyvärr hittar jag inte mycket där i min smak nu men hoppas på en uppryckning till hösten 🙂

De här är alltså klänningarna jag testat, gillat men som är för små över byst/rygg.Vore jag nättare hade jag köpt den röda på studs! Bra för plånkan att jag inte är det..men ändå. Har provat en tredje också men den får komma i eget inlägg, för den passade.

hamptonsrod
Den här är från Hamptons-kollektionen.
hamptonsrod2
399:- för denna men hittar bara den vita på nätet.
blaklanning
Ge oss större också en sådan här söt! Gärna med lite ärm.
bla2
Den blå klänningen kostar 399:- och går till stl 46.

Kolla mer

10 comments

  1. Jag har funderat över samma sak, jag har hittat flera fina klänningar men då utan ärm och jag har ingen lust att visa mina armar utan bara en lite kort ärm gör så stor skillnad. Då jag mot förmodan har klänning vill jag inte behöva ha en varm kofta ovanpå, bara för att täcka armarna.

    En annan sak som jag också funderat över gällande kläder som riktar sig till oss som drar större storlekar är varför så mycket är tvärrandigt? Jag har alltid läst och hört att det gör att man bara ser större ut i sådant – varför inte istället lägga ränderna längs med kroppen, så smickras figuren lite av det iaf! Jag undrar vilka det är som formger kläderna till de större storlekarna – hur ser de själva ut? Tänker de på vilken väg ränderna går eller tänker de bara på att det ska vara moderiktigt? Du kanske har lite koll på detta Louise?

    Tack för att du orkar vara ute och testa alla dessa kläder – det är en stor hjälp på traven ska du veta! Tack! 😀

  2. Du har helt rätt – den modellen är jättebra på dig!
    Synd att det är så tråkigt att sy egna kläder, annars hade man ju kunnat skapa precis det man vill ha!

  3. Jag håller med dig. Är en som inte gillar att visa över armarna. Hittat inga snygga klänningar alls med en kort arm.

  4. Den röda var väldigt fin, ska ta en koll på Kappahl på lunchen någon dag :). Vilken skillnad färger kan göra, i vitt blir den mer romantisk/midsomrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.