Godbitar från Dennys home

Glad nationaldag på er alla! Eller vad man nu säger. God nationaldag? Det är inget jag firar så jag bryr mig inte så mycket om vilket. Firar ni att det är Sveriges nationaldag idag? För min del blir det nog att träffa min barndomskompis Lena som är i stan och hälsar på. Henne och Matthias. Vi får la se vad som händer helt enkelt.

Innan jag helt glömmer bort det tänkte jag visa några bilder från den underbara inredningsbutiken jag och Annika var inne i för några veckor sedan. Den ligger i Gustavsberg men finns även på nätet. Länk HÄR. De har så otroligt mycket fina saker! Från småprylar till lampor och möbler. Och en del väskor där jag såklart fastnade en stund.

Jag låter bilderna tala för sig själva här. Vill ha alltihop (och mer därtill men tog inte bild på allt och en del blev suddiga) helt enkelt.

dennys blamuggar rodamuggar skedar gladmuggar fatolj balettlampa alg medicinlada lexingtonvaska ljusbrunvaska skinnvaska skap

Kolla mer

5 comments

  1. Åh denna butik ska jag besöka på semestern i juli! Så underbart uppiggande att se färger i stället för detta trista vita eller shabby vita! Kram till dig Louise!

    1. Nej jag kollade varken namn eller pris, trodde jag skulle hitta den på nätet. Men eftersom ni är flera som verkar ha fastnat för denna gulliga klänning ska jag kolla upp det idag tänkte jag.

      1. Hittar du den får du gäääärna köpa den åt mig så betalar jag dig för besväret så klart!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.