Gnäller med ett leende

Hej mina fina. Mår ni bra idag? Själv hade jag svinsvårt att somna och vaknade på ett jävla skithumör med huvudvärk. Att grannbarnet en våning upp ihärdigt studsade med en studsboll ett par meter ovanför skallen gjorde inte saken bättre(självklart ska han få leka och det var inte så tidigt, men jag var som sagt trött och sur). Tog mig en yoggi, kollade lite meddelanden (den jag hoppades på mess från hade såklart inte skrivit) och surfade runt men insåg att nej, humöret håller i sig så jag sover en sväng till. Nu har jag sovit men nä, fortfarande ur gängorna. Jag ska slänga på lite smink och ge mig in till city en sväng och se om jag blir lite gladare. Det är en enkel klänning jag tänkt kolla in på Gina Tricot bland annat.

Just nu vill jag bara ner till mamma och pappa och hänga med dem. Jag känner mig ensam och har tråkigt. Nog för att jag har att göra med att tvätta, städa och sådant men…blöh. Ja jag gnäller loss lite nu, jag tänker att om jag präntar ner mitt humör här kanske det stanna i bloggen och lämnar mig ifred liksom. Hmm.

Och så vill jag ha en katt. Bodde jag större än en etta så hade jag skaffat bums, för jäklar vad jag saknar någon att gosa med. När min egen dog hade jag ju i alla fall mammas och pappas lilla underbaring. Nu är det lite tomt.

Vad ska jag mer gnälla om? När jag ändå håller på liksom? Vädret? Känns inte mycket lönt. Det är vad det är. Äh jag kommer inte på så mycket mer just nu. Eller jo det gör jag säkert men jag ska bespara er det 😉

Som en kontrast till mitt humör lägger jag in bilden jag lade upp på Instagram igår. En där jag visar tänderna när jag ler. Jag gör ju sällan det på bild annars för jag tycker inte om mina gaddar (se, en sak till att klaga på…yay!). De är gula och sneda. Men ett tips är att vinrött läppstift får dem att se vitare ut. Rött och rosa har däremot en tendens att framhäva det gula.

Ja jag HAR tänder 😉

Men oftast ser jag ju ut så här på bild. Vi har alla våra hang-ups.

Okej, slutklagat för idag. Nu ska jag gå loss med sminklådan och sedan ge mig iväg en sväng.
Puss och kram från Surtanten

Kolla mer

5 comments

 1. Hej! Jag känner mig också vissen och typ lite sur på nåt vis. Magen (ibs) har varit jäklig en hel vecka och lite till.
  Har inte kunnat jobba ens- isåfall hade jag varit tvungen att ha en bärbar toalett!!!
  Åå jag tycker du är jättesöt när du ler- inget fel på dina tänder.
  Hoppas allt blir bättre snart hehe!!
  Kram från Marita

 2. Känner igen känslan när man hoppas på sms men inget får … Hoppas du har möjlighet att komma ner till la famil iallafall snart iallafall. Skickar många kramar och önskar en bättre morgondag! ❤

 3. Såna dagar kan vi alla har men du bor ju på så vacker plats. Har du testat ljudböcker? Ladda ner en spännande eller rolig och ta en långpromenad längs vattnet. Så vackert och adrenalinet kommer definitivt att vända ditt humör.
  Kram

 4. Jag har alltid tyckt att det är charmigt med lite sneda tänder. Dina är inte gula heller för den delen 🙂 Kram Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.