Glömsk och sur

Hej vänner! Nu är jag nere i Skåneland. Jag försökte blogga på tåget ner och efter en och en halv timme med kasst internet var jag nääästan klar – då försvann allt. Gaaah! Hur arg tror ni att jag blev? Svar: väldigt sur.

Jag började på ett nytt inlägg men kände att nej, om det skiter sig igen så fanns det risk att jag skulle gå loss på inredningen eller nåt, så jag släppte det.

Sedan jag kom hit till mamma och pappa har vi pratat, ätit lite ost jag hade med mig och så. Det får helt enkelt bli ett längre inlägg sen idag.

Just det ja, glömde både mina jeans, pyjamasen och sminkväskan i brådskan. Fan! Får skaffa lite nytt smink och önska mig en pyjamas.

Puss o kram från virrpannan ❤️

Kolla mer

1 comment

  1. I know that feeling…men du! Gör som jag gör när jag är hos föräldrarna! Skit i sminket, vila hyn, sov i nån gammal avlagd T-shirt och passa på att ha andra kläder än det du har tänkt (om det finns)! Det kan kännas ganska befriande ibland 🙂

    God jul!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.