Glittrig jumpsuit och Så mycket bätte

Igår blev det en lugn hemmakväll för min del. Planen var att gå ut och ta en drink men det sket sig big time. Jag hade två olika att träffa, trodde jag. Nr ett som frågade mig i fredags sa att han skulle komma loss vid 21-tiden. Nr två ville ses vid 20-snåret. Men det hade blivit lite för tajt där tyckte jag så jag höll mig till nr ett. Som sedan inte alls kom loss för att ses. Ni vet, den som gapar över mycket mister ofta hela stycket. Eller vad man nu ska säga, för i det här fallet för det var inte riktigt upp till mig. Oh well.

Lite trist fast i och för sig satt jag och kollade Så mycket bättre och hade det ganska bra ändå. Ola Salo och Amanda Jensen var helt klart bäst i mitt tycke. Carola har en fantastisk röst men jag gillar inte att det blir guds-gospel av det mesta hon gör. Kajsa Grytt hör tyvärr inte alls hemma bland årets i övrigt starka uppställning. Jag hade hoppats på en kaxig dam som rockade skiten ut de andra men tyvärr har de två första versionerna floppat rejält och mest bara låtit falskt. Inte min kopp te i alla fall.

Innan lördagen blev en degkväll i soffan var jag inne i city en kort sväng för att testa den där jumpsuiten jag tjatat om. En glittrig sak från Gina Tricot. Den finns i tre färgställningar till, varav en helsvart. Så det var den svarta eller den glittriga som gällde för mig, de andra två blir lite mer pyjamas för mig. Den svarta är i vanlig tunn trikå dessutom så jag valde bort den också till förmån för den glittriga. Ska jag ändå gå utanför min säkerhetszon genom att testa byxdress så kan jag lika väl glittra resonerade jag. Den ser dessutom dyrare ut än vad den är.

IMG_4047.JPG Här har ni den på. Givetvis hör det till med fixat hår, kanske röda läppar och höga klackar här. Och ett snyggt armband plus kanske ett par maffiga örhängen. Här är håret mest bara konstigt (jäkla virvlar där vid tinningarna) men ni får ett hum om själva dressen.

IMG_4051.JPGHär har ni den i helfigur. Priset ligger på 199:- vilket överraskade mig för jag trodde den var minst 200 kronor dyrare. Kanske är det priset plus att den är cool som gör att den verkar gå som smör i solsken. Jag såg flera som köpte den här under tiden jag var på Gina. Och på nätet var den glittriga slut i xl sist jag kollade. (Oj, såg nu när jag gick in att den är slut i alla storlekar utom M på nätet så blir ni sugna får ni ge er ut på stan asap för att haffa en. Det kan ju dessutom komma påfyllning på nätet, men det vet jag inte. ) Länk

IMG_4048.JPG

Självklart ska det vara höga klackar till den här dressen. De här hade jag inte sagt nej till. Stövletterna med silver på tårna kommer från Bubbleroom och kostar 498:- Länk.

IMG_4050.PNGFör egen del kommer jag att köra på det här till. Lite lägre klack än de med silvertå på bilden ovan men snygga är de i alla fall. Hälkappan är i mocka och resten skinn. Fejkskinn då, bra för alla djurälskare och veganer (för om man är vegan pga att inte äta upp djur så använder man väl inte skinnskor, köper skinnväskor osv? Annat vore ju hyckleri anser jag). Hur som så kostar de här 349:- på Deichmann.

Det var dagens glam-tips från coachen. Ha en fin eftermiddag raringar. Puss

 

Kolla mer

15 comments

  1. Tack Linsan 🙂 Ja det var lite synd att det sket sig men det kommer fler helger. Hoppas du själv haft en bra helg och är peppad för veckan som kommer. Kram

 1. Jättefin är du. Själv har jag provat flera jumpsuit för jag vill verkligen ha, men jag ser inte klok ut. Det blir mer pyjamas än elegans på mej… tyvärr. Kram

  1. Tack sweetie.Testa du också, du kanske blir överraskad. Jag tror det sitter en del i materialet, de andra är sladdriga och då blir det pyjamaskänsla. Men kände inte så i den här. Ha på dig örhängen när du testar så känner du om det är rätt 🙂 Kram!

  1. Jag kollade bara som hastigast på min rumpa i dressen. Jag tänkte att jag ser ju inte den själv 😉 Får se om jag kanske tar en bild och visar er. Tack för framifrånkomplimangen 🙂

 2. Tyckte jumpsuiten såg riktigt festlig ut på dej! Har själv aldrig provat nån, tror jag kommer att se typ fyrkantig ut..Men denna var riktigt fin på dej..och billig ju!!
  Hoppas på ny date för dej snart, kram 🙂

  1. Du som är lång skulle ju bli asasnygg i en jumpsuit. Ut och haffa en bums med dig 🙂 Och ja den här var förvånansvärt billig. Jag tog den och provade innan jag kollade priset och tänkte typ 399:- eller 499:- kanske. Så det var himla bra med 199 kronor.
   Ja vi får la se om det blir ngn dejt. I det här fallet var det ju bara ena som var dejt och andra en kompis, haha. Kram och hoppas allt är fint.

  1. Du får skicka ut en kompis att haffa en till dig tycker jag. Nu vet jag inte vad du har för storlek men såg att de har xl på nätet(glöm inte att ange kod EXPRESS för fri frakt i så fall), annars är det butik tills de får in igen 🙂 Krya på dig stackare. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.