Glasskon passade den här Askungen

Hej mina vänner. Idag är det full fräs här. Eller borde vara det i alla fall. Jag ska städa klart och fixa innan föräldrarna kommer, sedan in och fika i stan och ev byta en sak jag köpte igår innan jag möter di gamle vid tåget. Men nä, än så länge är det då ingen full fräs här då jag vaknade med skallevärk. Va f-n liksom? Har inte tid med sånt trams idag. Men tagit en diklofenak så det ska väl snart vara avhjälpt så jag kan sätta fart här.

Jag vet att en del av er följer mig på Instagram och där kunde ni igår se avin från posten jag hade fått. Ett paket som skulle hämtas ut men jag kunde inte för mitt liv komma ihåg vad jag hade beställt. Och det gick inte att utläsa från lappen heller. Det gissades hej vilt på Instagram om vad det stod men ingen av oss hade rätt. Ett förslag var Stork. Det skulle komma en bäbis med posten! Storkarna är lata i år som inte pallar flyga själva. Men nä, det var något helt annat i.

aviSom vi försökte tolka vad det står. Stark ska det vara. Inte helt lätt att se.

skopaketDet här fanns i paketet jag hämtade. En vacker glassko från Kosta Boda. Det var min gulliga läsare Benny som hade skickat den till mig. Vilken överraskning! Tack snälla Benny!

skonLite som askungen med sin glassko. Blixten i kameran gör inte riktigt skon rättvisa men den är riktigt fin och handmålad.

Jag var också en runda på stan igår. Jag skulle ju köpa rosklänningen som jag hängt undan på Indiska. Så jag haffade den och provade en del annat. På vägen hem gled jag även inom Kappahl som hade 30% på allt igår. Jag funderade över något från Fifty shades kollektionen, som nattlinnet. Men jag bestämde mig istället för en sovdress som är så långt ifrån det silkigt sexiga man kan komma. Ett randigt rejält nattlinne jag kollat in på nätet sedan länge. Det finns pyjamasbyxor också i samma och dem vill jag också ha men nöjde mig med nattlinnet igår. Och så slank det med ett nagellack också. Det behövde jag ju så väl….ehm.

pyjamas Okej, inte sexigaste brallorna i stan men jag gillar mysigt och det är de. Pyjamasbrallorna går från stl 32/34-52/54 på Kappahl och kostar 149:-

kopt Men som ni ser blev det nattlinnet istället. Det kostar 179:-. Och klänningen ligger också där så fin. Plus de där två småsakerna då.

minaljusDen ena grejen är det här ljuset från Indiska. Jag kunde verkligen inte bestämma mig för doft då de flesta luktar jättegott. Det blev till slut det som matchar duken bäst. Det vita ljuset hade jag sedan tidigare.

ljusLjusen kallas travel candels helt enkelt för att de är smidiga att ta med sig. Kostar 79:- på Indiska.

mavalaJag är egentligen inte mycket för glittriga lack men på sistone har jag köpt på mig tre stycken. Det måste vara skatan i mig som vill ha lite mer glitter i livet. Tyvärr är mina naglar skitfula just nu. De har skivat sig så jag har fått fila ner dem så långt det bara går. De är nu så korta att det nästan gör ont. Men jag ville ändå testa glittret. Här har jag målat med ett silverfärgat lack först då det glittriga är just bara glitter. Funkar säkert över andra färger också de dagar då man vill glamma till det. Ska prova det och visa sen. Lacket är från Mavala och kostar typ 40 kronor.

Sådär nu är det dags att dra fram dammsugaren här. Puss på er och ha en fin eftermiddag alla ♥

 

Kolla mer

2 comments

  1. Vilken fin present, passade ju perfekt för dig som älskar skor!:)
    Nattlinnet såg ju superskönt ut, säkert ett lyckat köp!
    Ha det så mysigt nu med mamma och pappa!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.