Glammig bubbelmask för skön rengöring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Som ni förstått så älskar jag att lägga ansiktsmask med jämna mellanrum, minst en gång i veckan. Masker som verkar på olika sätt beroende på vad jag är ute efter. Djuprengörande som verkligen drar ut alla orenheter i huden, återfuktande för att ge huden en rejäl slurk när den är törstig, eller kanske en som gör lite av varje för att ge huden glow.

Sheetmasker är enkla att använda och perfekt för den late som säger att hen inte hinner lägga mask. För jo, klart att man hinner det. Lägg på den medan du kollar tv, diskar eller vad man nu gör om man int har 10 minuter över att lägga sig ner på. I och för sig kan det vara mer praktiskt att ha en traditionell mask i ansiktet om man ska stå och diska för en sheetmask riskerar att ramla ner i bubbelvattnet. Men ni fattar.

Min senaste mask var den här bubblande masken från Glamglow. En djuprengörande mask med grönt té som rengör huden på tre minuter. Masken innehåller bambu charcoal mask och när du fuktat ansiktet lätt och lägger på den börjar den bubbla.

Först lite bubbel.
Och sen mer…

Jag tycker att den här kändes riktigt skön. Trots att den är djuprengörande kändes den inte uttorkande vilket man ju uppskattar. Jag kände mig ren och mjuk som en bebis i ansiktet efteråt. Finns på Kicks. Länk här.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.