Glad och lugn påsk

Godkväll raringar. Och glad påsk! Idag är det ju påskafton och en del ger och får påskägg. Jag har både gett bort påskpresent, påskägg, samt fått ett ägg. I like. Både att få och ge 🙂 Annars har jag inte gjort mycket idag faktiskt. Det har snöat som f-n här hela dagen så jag har inte direkt varit upplagd för några större utsvävningar.

Ja ni ser ju. Här skulle jag dessutom försöka få med mina gula naglar och tröja på ett naturligt sätt. Det går inte. Hur ska man göra då liksom när jag själv håller i kameran? Plus att det var lite oskönt, därav den smått bajsnödiga minen…
Usch. Snö på vintern – ja tack. Snö på våren – nej!

Sedan körde jag iväg för att handla en sväng. Inte en enda spännande sak att rapportera om där heller. Och så jämförde jag mina tänder med nagellacksfärgen.

Efter maten fick jag en Irish coffee. Och naglarna fick vara med igen eftersom de matchade godisägget pappa hade dekorerat med 🙂 För övrigt har lacket väldig fin gul färg men täcker svindåligt, jag fick ta fyra lager och det är ändå inte jämnt. Från O.P.I. Synd för jag gillar deras lack annars. Får leta efter ett annat gult för jag vill ha det i vår och sommar. Tips på ett bra gult?

Om dagen var lugn som en filbunke så blir morgondagen mer fartfylld med fika med Stina, sedan kommer släkten hit för middag och sen får jag se om det blir sova eller hitta på något. Beror lite på om jag åker hem på måndag eller tisdag också. Jag får ta och bestämma det imorgon.

Puss och kram på er!

Kolla mer

2 comments

  1. Yves Rocher har gula lack som är jättefina. Köpte ett förra året och det blev täckande med två lager. Rimligt pris också (runt 50-lappen) Jaune Yuzu är lite pastelligare, medan Citron är mer knallgul. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.