Glad i bajsbrunt :D

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej igen kära läsare. Hoppas att ni har en bra fredag så här långt? Själv har jag mest tvättat och donat här. Och sovit. Är trött som en gammal get, jag får kanske ta och öka dosen d-vitamin och äta mer frukt och grejs dessutom.
Nu ska jag strax ta ett glas vin medan jag fixar till håret och väljer klänning, sedan ska det gås ut och äta lite 🙂
En klänning jag skulle kunnat ha (men som jag inte har, jag köper ju som bekant inte allt jag visar, även om den del verkar tro det, haha) är den här bruna från Indiska.

Jag har sneglat på den här ett tag men varit osäker på färgen. Diarrébrun kan man kanske säga om man vill vara kritisk. Ljus mocka, brun…funkar ju också. Länk klänning.

När jag fick på den här så blev jag jätteförtjust. Den sitter bra och den funkade faktiskt på mig i färgen, till skillnad från beige som blondiner gärna försvinner i. Den går upp till 46 och Indiskas 46 är rymlig så den funkar fint.

Nu var den jätteskrynklig men man får ju ett hum liksom, den lär vara flera snäpp snyggare när man strukit till den. Gillar guldsmycken till den här.

Det var kvällens tips. Nu ska jag skynda mig på här.
Puss o kram

Kolla mer

3 comments

  1. Den här klänningen kommer mycket mer til sin rätt på dig än på modellen, tycker jag! Du är jättefin i klänningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.