Gissa väskan

Godkväll vänner. Ett kort inlägg bara för mitt huvud håller på att sprängas och har gjort det hela dagen. Gick direkt hem från jobbet och lade mig. Bajs är vad det är. Nu har jag tagit en tablett till, en stark en, och ska lägga mig så har det väl gått över tills imorgon. För att jobba långdag som vi har på tisdagar med huvudvärk är en mardröm. Men sömn och tabletten hjälper nog.

Det jag egentligen tänkte skriva om var inte mitt huvud, utan min väska. Hur ytligt som helst, men det får det vara ibland, speciellt när känslorna inombords är jobbiga. Då är det skönt att bara tänka lite på väskor istället.

I rubben står det gissa väskan, som i Guess. Jag gillar deras väskor. Det är ett märke men ändå inget dyrt om man jämför med många andra. Plus att de är snygga och i min smak.

Den här har jag köpt. Jag köpte ju en annan Guess när jag var på Finlandskryssning, en att ha över axeln. Men jag ville ha en man kan ha tvärs över kroppen också. Så händerna är fria. En där det får plats lite i. Så jag kollade, funderade, sov på saken, gick tillbaks, klämde lite till och så köpte jag den. Finns bland annat på Åhléns.

Från början gick jag egentligen in för att se om de hade den här. Den är så himla fin. Vill haaaa. Men så var jag förnuftig och tog en helsvart. Men den här…alltså. Hade de haft den på Åhléns hade det nog blivit den istället för jag gissar att det hade blivit väskkärlek vid första ögonkastet. Jag borde fylla år i juli.

Nu ska jag lägga mig, puss och kram på er alla.

Och förlåt att jag varit kass på att svara på kommentarer, jag lovar att ta igen det och skärpa mig. För jag blir så glad när ni skriver. Det är bara jag som är ganska slut som människa just nu.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.