Gissa var jag varit?

Hej hej, gissa tre gånger var jag varit idag? 😉 Jag tänkte ta och skriva mer om det och lite av vad jag är supersugen på att köpa.

Men jag tar det imorgon för min mage har brakat ihop rätt rejält de senaste dagarna så jag är lite sliten. Men imorgon har jag än så länge inga planer, så då tänkte jag blogga om ditt och datt.

Jag har funderat på att införa veckans hissa och dissa också. Tre saker/personer/mode/smink/ företeelser/bilder eller vad som, på plus, och samma antal på minus. Såna listor tycker jag själv är roliga att läsa. Vad tror ni om det? Kanske på fredagar?

Kram och sov gott ❤️

Kolla mer

9 comments

  1. Gissar starkt på Ikea. Det är ju perfekt att äta där. Både gott och väldigt prisvärt. Hissa och dissa låter kul! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.