Gillar ni skönhets och sminktips i bloggen?

Hej på er. Har ni haft en bra helg? Min fredag och lördag var ganska trista, det hände inte mycket alls faktiskt. Jag kollade runt lite på stan efter kläder att testa men jag hade verkligen ingen känsla. Lönehelg i city är hysteriskt så jag pallade inte att vara där mer än en halvtimme. I Liljeholmen blev jag inte heller så inspirerad, därför inga provbilder och inga blogginlägg.

Visst finns det ju annat att skriva om, som skönhet. Men jag vet inte hur intresserade ni är av det? Jag skriver ju ändå ibland för att jag själv gillar det, men som sagt, jag har fått känslan att ni hellre läser om kläder. Så det kommer att komma tips på bra mascaror, foundations och annat, men lite tröttnar jag om det är så att ni inte vill läsa om det? Återkoppla gärna.

Jag själv älskar ju sånt här. Att hålla huden så fin man kan med hjälp av krämer, masker, serum och annat. Varje söndag, och ibland fler gånger i veckan lägger jag ansiktsmask. Jag vet att en del tycker att det räcker gott med tvål och vatten. Visst, kör på det då. Men dessa ”bättre vetande” är ofta rynkigare, grövre hud än de som tar hand om sig. Och ja, undantag finns alltid, men överlag är det så att de jag känner med finast hud är de som tar hand om den.
Två favoritmasker. Sheetmasks har jag helst på när jag har tid att ligga ner och slappna av. Men en vanlig mask kan man ha på när som helst om man nu tycker att man inte har tid. Diska, städa…allt funkar med mask. Men härligast är såklart att ta en stund för sig själv och bara pyssla lite.

Och det här med smink? Jag älskar det. Jag känner aldrig att det är ett måste, för mig är det något jag VILL. Jag tycker att det är kul och jag tycker att jag blir snyggare med smink än utan. Att framhäva det man gillar mest.

Mascaror, jag är ständigt på jakt efter den perfekta. Jag har hittat några toppenmascaror nu, men återigen, vill ni läsa om det? (sorry för suddig bild)

Jag kikar runt på till exempel Sephora och liknande för att hitta kul produkter. Eftersom jag inte är en renodlad skönhetsbloggare får jag sällan sådant hemskickat så jag får allt köpa själv, därför kan jag inte tipsa om allt som de kan. Kanske det är därför ni sällan reagerar på skönhetsinlägg, för att ni hellre läser om det i beautybloggar?

Ett tag hade jag lyxen att kunna beställa hem produkter för att recensera och berätta för er om dem. Men då kräver de ju att det ger ngt tillbaka. Och tydligen gjorde det inte det. Därav anledningen att jag frågar om ni vill ha skönhetstips eller inte?

Skriv gärna vad ni vill läsa om. Visst är det jag som bestämmer och jag som skriver om det jag vill, men det är ju mycket roligare att skriva om sådant ni faktiskt vill läsa om. Så kom gärna med kommentarer.

Puss och kram på er.

Kolla mer

38 comments

 1. Jag är inte så förtjust i smink- och akönhetsinlägg men jag kan hoppa över just de inläggen. Allt kan inte passa alla och jag gillar din blandning.

  Så… skriv det DU vill så får vi läsare anpassa oss.

 2. Absolut vill jag ha tips och råd om smink och allt inom skönhet. Gillar verkligen dina inlägg om detta. Jag bara måste bli bättre på att kommentera. Vad var det för liten rougegrej du visade på fotot?

 3. Behöver ny ansiktsmask btw.. rekommenderar du bodyshop? Använder Mary kays kolmask, har en excuviance och en Thomas Roth men behöver en fuktmask som jag kan använda ofta Kram

  1. Ja jag älskar de där från Body Shop. Har de två plus en med green macha tea. Brukar multimaska så jag kör kolmasken som djuprengör på tzonen och den röda uppfräschande och lystergivande på kinderna. Macha te är också rengörande och den kör jag i hela ansiktet, känns lite mildare än Himalayan Charcoal. Kostar 195 så helt ok pris. Har fler favoriter, kör ett maskinlägg snart 🙂 Kram

 4. Jag läser gärna om skönhetstips. Är man som jag 50 + så behöver man alla tips man kan få jag älskar blandningen i din blogg där du varvar kläder med högt och lågt från ditt liv. Kram på dig ❤

  1. Jag blir så himla himla glad över din fina kommentar. Någon sa till mig en gång att jag ska skriva så att folk vill leva mitt liv, gärna överdriva lite och mest bara skriva om glammigt och kul. Men det finns så himla många såna bloggar redan och jag orkar helt enkelt inte fejka. Jag är jag och hoppas man gillar mig för den jag är. Och så tycker jag ju att det skoj att dela med mig av tips om sånt jag själv tycker om. Kram på dig Nettan.

 5. Jag gillar att läsa om smink och makeuptips. Färger, foundation, mascara, allt sånt är kul.
  Däremot inte särkilt intresserad av ansiktsmasker, dyra krämer och parfymer.

  Du verkar ha en riktig blandning av bloggläsare! Jag läser dig för att jag litar på ditt omdöme.
  Kram

  1. Börjar du använda ansiktsmask så är du fast sen 😉 Har kletat på flera vänner och sedan har de gått iväg självmant och köpt den där Himalayan Charcoal, haha. Men visst, alla är inte lika intresserade av hudvård som av makeup och en del är tvärtom. Smink är kanske sådant fler tar till sig.
   Härligt att höra att du litar på mitt omdöme, det är viktigt för mig.
   Kram

  1. Kul att höra, för ibland har jag lite mindre inspiration för det ena och då är det skoj att blanda upp med det andra så det inte blir tomt här. Är glad att ni faktiskt gillar även skönhetstipsen 🙂

 6. Jag älskar skönhetstips!!
  Rouget från Clarins var jättefint på dig, vilken av färgerna är det?
  Hoppas du får en bra vecka 🙂
  Kramis Anna

  1. Jag ska kolla, jag tror det är coral. Men återkommer och kör ett inlägg med rouge nu i veckan. Har några favoriter jag tänkte tipsa om, inkl det från Clarins. Ha en finfin vecka du också. Kram

 7. Jag vill gärna att du gör skönhets inslag!
  Det är du som tipsade om bra läppstift på HM. Jag köpte din favorit färg i vintras och är jättenöjd med Det!

  1. Hehe, ja visst är det toppen det där läppstiftet? Passar de allra flesta tycker jag. Bra pris och många andra nyanser om man vill vara mer äventyrlig 🙂

 8. Sminkinläggen är kanske inte mina favoritinlägg, MEN… Det jag gillar med dina sminkinlägg är att de känns äkta. Du låtsas inte vara någon expert och som ovetandes inom området tycker jag det är skönt att slippa ”fackuttrycken”. Det känns mer som om jag hade fått tips av en vän. Du överdriver inte om hur fantastiska de är i tid och otid, och det gör också att det känns äkta.
  Kram

  1. Det är så jag tänker när jag skriver dem, att visst kunde jag använt mer facktermer och sådant som man har koll på om man är insatt.För jag är ganska insatt och har läst och pysslat med smink och hudvård sedan jag var cirka 13 år. Men jag skriver för typ mamma och kompisar som inte är så nördigt insatta. Såna bloggar kan vara kul men då ska man kanske ha ett större intresse än gemene man. Så att det känns som att en vän tipsar är precis det jag vill 😀 Kram

  1. Härligt Jenny 🙂 Rouget kommer pronto. Tänkte köra några olika teman i veckan. Först ut blir två mascaror. Sedan rouge och sen foundations.

 9. Jag tycker väl att sådana inlägg är sådär men det är nog mest för att jag har så känslig hy så jag måste prova produkterna innan jag kan köpa, kan inte bara köra på en produkt som ngn rekomenderar. Men jag gillar din blogg skarpt för övrigt, just för att den inte är så perfekt utan mer som livet är för de flesta av oss. Lite upp och ner ibland.. Så skriv om det du gillar och så scrollar jag när jag tycker något inlägg är trist! ; )

 10. Gillar bäst när du varit ute i butiker o testat! Det är du bäst på tycker jag! Sen måste jag säga att det där Clarinsgrejset verkar väldigt roligt o praktiskt!

 11. Skriv gärna om smink och hudvårdsprodukter!
  Gillar att du blandar med att skriva om allt mellan mode och livet i dess helhet.
  Kram❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.