Ge mig en vanlig jäkla jeansskjorta

Jag har fått för mig att jag ska ha en jeansskjorta. En med rätt slitning, rätt knappar och som sitter snyggt. Inte det lättaste om man är av modell större kan jag meddela. Man kan tycka att en vanlig jeansskjorta borde kunna finnas till både stora och små, men icke. Är de till kvinnor som drar större storlekar ska det gärna tantas till med lite strass eller göra en stor tunika i jeanstyg. När allt man vill ha är en helt vanlig jeansskjorta med tryckknappar. Hur svårt kan det vara?

Jag förälskade mig i en jättesnygg sådan på HM för 249:- men den var för liten (går till 44 och ett snyggt tips till er nättare tjejer). Nu har jag sett en på Lindex som går till 46 men vet inte hur den sitter på mig. Är i Osby och här finns inte en enda butik typ Lindex, HM, Kappahl och liknande. Vi får se när jag testar, för det vill jag. Den ser ju så rätt ut.

Här har jag plockat ihop ett kollage från Lindex med sommarstuk men kommer såklart funka lika bra med långa jeans, annan topp under och kanske kängor på fötterna längre fram. Jeans funkar alltid.

20130719-224319.jpg Halsband 99:-, Jeansskjorta 299:- , Linne 149:-, Jeansshorts 299:-, Väska 299:-, Skor 199:-

Kolla mer

4 comments

  1. Har beställt en jättesöt blus från indiska, en blå, men kan man ha blått med jeans?? Eller iaf annat blått? :-/

    1. Jag tycker att det är jättesnyggt att köra blått med blått. Till jeans tycker jag dessutom att precis alla färger på kartan funkar så kör på det 🙂

    1. Åh vad kul att du gillar det! Det är så sällan någon säger ngt när jag lägger upp kollage att jag funderat över om ni uppskattar dem. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.