Gårdagens shopping med Rebecca

God morgon raringar. Igår blev det inte mycket bloggande för denna här eftersom jag hängde med Rebecca och shoppade. När vi kom hem hade jag så ont i bröstet att jag mådde illa och nacken höll på att gå av(halvt n ackspärr om man nu kan ha det) men en ipren och thailandssalva, samt en sjal om nacken så blev jag bättre efter någon timme.  Sen var det Melodifestival och Notting Hill innan korpgluggarna slog igen. Egentligen ville vi båda gått ut och festat  men jag är nog inte riktigt i form för det än. Vi får se vad läkaren har att säga på måndag. Hoppas jag får någon hästmedicin så jag blir pigg och kry. Har varit kass sen i julas, det räcker liksom nu.

 Tur att shopping kan lyfta ens(mitt åtminstone) humör! Jag tänkte visa lite av vad vi provade igår och hur olika ett plagg kan sitta på två personer. Om jag är päronformad är hon mer åt äpplehållet. Tänk vilken fin fruktsallad vi är ändå!

Först gick vi till HM där jag testade denna poncho. Kass bild men fin poncho egentligen.

Jag tvingade Rebecca att prova den här blå klänningen som är samma som den svarta jag själv beställt. Sjalen jag valde till var kanske..hmm..det blev lite flygvärdinna över det hele. Men klänningen ÄR fin, precis som Becca.

Nästa stopp blev på Vero moda. Det var otroligt dåligt ljus i provhytterna så bilderna blev lika kassa här. sorry för det. Får ta en bättre sen.Söt blus men lite tajt över höfterna.
Sen slängde jag över den till Becca vars kommentar var "jag ser ut som mormor i den". Dumma flicka 😛
Den här snygga tröjan blev det för henne. Fiiin. Fortfarande på Vero moda.
Nästa anhalt, Indiska. Fel bh igen. Men med ett linne under är den här tunikan väldigt söt.

Det här halsbandet fastnade vi båda för. Lite knepigt att få till en bra bild på det dock. Flätat och en tofs med både metall och läder längst ner. Funkar verkligen till allt om ni letar efter ett allround halsband. 99:- på Indiska.

Samma tunika fast svart. Och samma halsband. Det ser ut att vara ett hål på magen som vi missade. Begriper inte hur vi inte kunde se det förrän på fotot.
Känner ni igen den här? Rebecca blev också kär i den och tadaa, de hade satt ner den med en hundralapp. Det måste ju vara meningen då så vi köpte varsin. Tvillingarna twins.
Sen blev det en runda inom HM igen och denna fina topp från divided som hon INTE köpte. Ska dock se till att hon gör det i veckan 🙂

Ha en skön söndag med er nu så hörs vi senare. Puss

Kolla mer

14 comments

  1. goldheart: Ja den ponchon är väldigt snygg. Tyvärr blev de bättre bilderna suddiga så jag fick ta den här där jag ser ut som sju svåra år. hehe. Ha en skön söndag du också. Kram

  1. Marika: Ja gå dit och kika, de har mycket fint just nu. Ibland går jag bara in där och sen ut lika kvickt igen men nu hittar jag mycket jag gillar. Kram

 1. Härligt att få se lite bilder från er shoppingrunda:) verkar som ni haft en skoj dag och mycket fint att pröva….måste erkänna att jag tyckte mycket om den svarta toppen Becca köpte hos vero moda, jätte snygg.

  Ha det gott
  Sara

  1. Sara: ja det var en lagom shoppingtur och hon var så duktig som provade allt jag tvingade på henne. haha. Ja den svarta är jättesnygg. Ha en fin söndag 🙂

 2. Tack Flinck’s för en supermysig eftermiddag igår. Fint inlägg blev det också!! Tycker absolut att du ska behålla blusen för, till skillnad från mig, är den supersnygg på dig. =D

  @Susanne Jag har en blogg men den handlar inte om mode och den uppdateras för det mesta bara när jag har ork att vara kreativ. Du får givetvis kika in ändå om du vill det. =)

  1. Rebecca: Tack själv honey. Mmm, vi får se. Eller så säljer jag den på soko.se. Samma sak med svarta tunika med vitt. Vad bra att ni fixade om din blogg så slapp jag be om tillåtelse att lägga ut länken 😀 Puss

  1. Annika: ja det är lite konstigt. Den svarta tunikan med vita broderier jag tipsade om samtidigt var också nedsatt med en hundring trots att de inte har någon speciell rea. Om du inte hunnit använda är det ju bara att gå dit och lämna och köpa igen. Även om det kanske känns lite sniket. hehe.

  1. Tack Maria. Ja den satt ju lite olika på mig och på Rebecca. Det är inte så ofta jag fastnar för beige men den här hade precis rätt nyans och fångade min blick så fort vi kom innanför dörrarna 🙂 Måste hitta linne i rätt beige färg att ha under också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.