Gårdagens födelsedagsfest och makeup

Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Hudoteket och NordicFeel

Godkväll på er mina fina. Allt väl med er? Här är det bra om än att jag är lite seg idag. Jag var på födelsedagspartaj hos min granne igår där vi bjöds på både drinkar och tilltugg. Hur trevligt som helst. Jag kände bara Eva och hennes man Tommy, så alltså ingen av gästerna och jag var lite nervös för det. Ibland är jag obrydd och ibland blir jag liksom lite osocial och tycker det är jättejobbigt när jag inte känner någon, speciellt inte när man tänker att värdinnan nog är ganska upptagen.

Men jag tänkte att nej, nu sminkar jag mig, tar på en klänning och går. Så det gjorde jag.

Jag är ganska inne på att låta mitt smink gå i lila och vinröda toner just nu. Och gärna glitter och skimmer. Jag fick komplimanger från en av de kvinnliga gästerna för min makeup så jag tänkte att jag drar lite kort några produkter jag använde för den som vill ha tips.
Svarta klänningen från Indiska och stora strassringar från…nånstans(glömt).

Jag ska börja använda min systemkamera mer för bättre makeup bilder, men ni ser att jag kör på gloss och skimmer. Det är det gamla hederliga bronzingpudret från Isadora som får göra jobbet på kinderna. Länk bronzepuder. Plus rouge (just här var det från Makeup store) och så lite highliter på det.

På ögonlocken blev det flera olika skuggor men den som syns mest är en lila krämig skugga från Pür minerals som jag nyligen återupptäckte i gömmorna.

Nyansen heter Velvet och man behöver bara lite lite produkt för att få mycket färg eftersom den innehåller så mycket pigment. Skuggan är flytande så det kan behövas övning någon gång innan man kör skarpt läge (om man nu inte är så van menar jag). Dyr men väldigt dryg(kom ihåg att skruva på locket ordentligt bara).
Länk Pür minerals eye polish.

På läpparna hade jag läppstift Elizabeth Arden. Chocholate heter den, men jag ville ha lite rödare så jag blandade med en läppkrita från Lumene. Överlag så blandar jag ofta mina läppstift för att få till färgen jag känner för just då.
Länk Elizabeth Arden läppstift.

Eftersom vi var ganska många bad Eva mig ta med en stol. Så det gjorde jag.

Lite suddiga i dubbel bemärkelse, men glada 🙂

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.