Gårdagen i några bilder

Sicken slö dag jag haft alltså. Det inte är många knop jag gjort kan jag ju säga. Jo jag har plockat undan alla skor från hallen jag slet fram innan jag stack iväg till Wallmans igår. Jag gjorde den klassiska slita-fram-allt-i-garderoben och lämnade lägenheten som såg ut som ett katastrofområde. Trots att jag provade tio par skor, snygga skor med klack, så blev det svarta platta i tyg. Varken sexigt eller festligt men jag hade på känn att jag skulle promenera hem. Pumps då och jag hade inte varit hemma än…

Gårdagen och kvällen i några bilder.

På dagen hängde jag med Linda och Max i en park där vi fikade och Max sprang loss. Sen begav vi oss in till city för lite shopping. På vägen gick vi förbi de här tulpanerna i Kungsträdgården.
Det är så himla fint med de olika färgerna och längderna på blommorna!
Efter tvagning, sminkning och sko-rotande var det dags för Wallmans. Där hängde jag med de här två figurerna. Helena och Keijo.
Goa Helena! Här på toan som i sig är en sevärdhet på Wallmans. Lyxigt som tusan. Vi träffade hur många trevliga människor som helst därnere. En av dem tog den här bilden på oss.
Keijo var en ny bekantskap för mig. Hur trevlig som helst men så är han ju skåning också så det är inte så konstigt 😉
Showen var en hyllning till Björn och Benny så det spelades Abba, Kristina från Duvemåla, Chess och lite annat dessa två skägg skivit. Artisterna som framförde var verkligen superduktiga.
Helenas härliga föräldrar var också på plats.
Högst upp på Hornsgatspuckeln ligger en leksaksaffär som är så rolig att kika in i. Jag stannar alltid till vid deras fönster när jag går förbi. Den här leksakshunden såg nästan läskigt levande ut. Speciellt efter ett glas vin eller fler.
Vem minns inte de här från sin barndom? Jag var självklart tvungen att ta en bild på dem också.

Det var ungefär de bilderna jag tog. Det jag köpte under dagen visar jag imorgon. Det blev några småsaker bara. Nu är det nog dags att sova en runda tror jag. Eller kolla Shrek. Fast det är kanske dumt att börja med det mitt i natten. Hoppas ni haft en fabulös lördag söta läsare. Vi hörs imorgon. Puss o kram

Kolla mer

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.