Galen i guld

Hej finisar! Egentligen hade jag tänkt köra ett träningsinlägg nu men jag tar det i nästa istället så kan ni som inte är intresserade av det hoppa över 😉 Nu blir det guld istället. För jag är väldigt inne på guld nu. Och gult. Mina blickar dras hela tiden till dessa färger. Guld för att det går att matcha allt med guld. Så snyggt till grönt, till svart, blått, gult..ja ni fattar. Så här kommer en del guldglitter som den här skatan varit och tallat på.

kattKatthalsbandet på HM (Divided) är ju så gulligt. Jag vill ha det men har besinnat mig. Än så länge. Kostar 79,50:- har jag för mig.

gulklanningOch här provar jag det med en gul klänning jag gillar. Himla fult med just de här trosorna under dock. Men annars gillar jag den. Den är i ganska tjock trikå så den faller fint. Och priset är inte direkt gastkramande högt, 99 kronor får du ge för den här. Tror den kan vara jättefin när man blivit brun.

ryggSå här ser den ut baktill. Jag har bh på mig men ringningen går ovanför den så det är ju himla bra. Det tackar vi för. En del är så himla djupt skurna i ryggen att de helt går bort såvida man inte har en vältränad ryggtavla.

guldLite guld och svart. Espadrillosarna är från Indiska. Mitt första par var förmodligen ett måndagsexemplar så jag reklamerade och har nu ett par nya. Väldigt sköna och fina. 199:-. Sedan har vi ett skärp och clutch från HM. Mer om dem här nedan.

hmskarpMed ett skärp ändrar du enkelt looken på en klänning. Jag tänker mig det här i guld och svart till alla mina svarta klänningar, det piffar upp på sekunden. Så jädra snyggt kan jag lova. Pris 149:- på HM.

hmclutchEn guldfärgad stråclutch att ha på sommarens fester. Elegant, snyggt och chict helt enkelt. 99 kronor på HM.

armbandDe här armbanden stod jag också och pillade på igår (det var mycket jag gillade på HM). Enkla och snygga och sitter till och med kvar på mig trots mina små händer. I like. 49.50:- (nope inte köpt, men vill)

skalOch när jag ändå gick där bland accessoarerna så funderade jag över mobilskal. Jag har inte haft något på min telefon på säkert två år nu. Det jag hade tröttnade jag på. Men det här kanske? Det var fint på mobilen när jag testade. Vi får se. 69.50:-

10278941425694Och när jag ändå är inne på guld så tar jag fram de här igen. Sandalerna jag klurar över från Din Sko. Egentligen vill jag inte ha så många remmar, det känns lite gammalt men kanske det blir dessa ändå. Fin guldfärg, mer guldiga än på bilden. 299:-

Kolla mer

5 comments

  1. Är oxå inne i en ”guld-period” sen förra året..och den är absolut inte på väg att ge med sej, snarare tvärtom, det finns massor av fint! Gillade espandrillosarna, snygga 🙂

    1. Ja det är ju så snyggt. Gillar silver också men just nu är jag mer guldig tror jag allt. Espadrillosarna är dessutom sköna, rekommenderas. Funderar på svarta också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.