Gå efter ögonmått snarare än bokstäver och siffror

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cubus

Att hitta kläder i större storlekar är alltid en utmaning. I alla fall om man vill ha vanliga kläder som liknar de som normalviktiga kvinnor bär. Att hitta tältliknande tunikor som är tänkta att ha till tights är inte så himla svårt, men vem fasen vill ha sånt? Inget illa mot er som tycker om denna uniform, men jag gör det inte. Okej att ha hemma, men det är inget jag känner mig fin i. Jag vill ha figurformade plagg, snygga klänningar, moderna toppar, normala jeans osv.

Men tyvärr är det inte så poppis att göra dessa plagg i större storlekar. De flesta klädbutiker har bara kläder upp till stl 44. Eller kanske 46. Ser man till dyrare märkeskläder är det max till 42. Det känns som om de säger att tjockisar är absolut inte välkomna här, oavsett hur mycket pengar du än har att spendera. Trist. Jävligt trist.

Så jag undviker många klädbutiker. En jag sällan går in i är Cubus. De har oftast bara kläder upp till stl 44. Men så gick jag ändå in häromdagen. Jag kunde se att en klänning i 44 faktiskt inte var den där lilla som många andra är. Så jag provade.

Och se, den funkar! Länk klänning.
Okej, den kunde sitta liite lösare för jag är ju egentligen inte storlek 44. Men den funkar.

Med detta sagt, så menar jag att även om det är knepigt att hitta kläder om man drar större storlekar, så ge inte upp. Gå efter ögonmått och ha på dig det du trivs i.

Kolla mer

3 comments

  1. Men den e ju alldeles underbar på dig!♥️ Passar ju bra som vårklänning! Jag följer din blogg, i flera år och tycker du e så modig när du öppen och berättar hur du mår. You go girl!

  2. Det är det bästa jag vet med att resa till USA. Där kan man köpa märkeskläder såsom Hilfiger, Ralph Lauren, Michael Kors osv oavsett storlek. Finns garanterat upp till 3XL, kanske ännu större. Där kan man köpa ”fina” kläder oavsett storlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.