Fuska fram formen

Nu när helgen är på ingång kanske en del av er ska ut på galej? Och ska man iväg på fest vill man ju vara finklädd, och för oss som inte är helt nöjda med hur kroppen beter sig och ser ut utan vill hjälpa den lite på traven genom att jämna till valkar och veck så är shapingplagg toppen. Jag har själv ett gäng hålla-in trosor som jag använder mest varje dag men några är rejält schletna nu vill jag lova. Så det är dags för en nyinvestering på det området känner jag. En sak jag tänkt på länge nu är en body. Jag har testat från Spanx och de är himla bra men också lite för dyra för min kassa just nu. Så igår när jag var på Lindex såg jag att de just nu har 20% på shaping så jag passade på att glida (my ass att jag gled, jag slet och stånkade) ner i en body.

IMG_4013.JPG

Så här ser modellen ut i sin shapingbody. Bah! Släng dig i väggen för du behöver inte hålla in något :p

IMG_4012.JPG Öhm, nej jag ser inte ut som henne. Inte någonstans. Men jag ville ändå visa hur den ser ut på en som verkligen behöver lite utslätning. Huvudet fick åka för när man bildgooglar kommer sådana här bilder av någon anledning högst upp. I sitt sammanhang förstår man varför jag poserar i body men om man inte vet det så känns det liksom…fel. Speciellt när potentiella arbetsgivare kollar.  Nåväl, så här sitter den och jag tycker att den känns bra på. Som ni ser kan man ha sin egen bh under vilket uppskattas mycket. Den här bodyn kostar 299:- men nu när det är rabatt så går den på 239:-. Så det är ett bra köp. Perfekt att ha under klänningar. Det där vecket mitt på kan man såklart släta till.

S0000006788553_F_W40_20120312142200 Vill man inte ha en hel body kan man ju nöja sig med trosor. Bra om man ska ha byxor. Det finns många olika modeller men vanligast är sådana här som går lite högre upp eller de jag kommer till på bilden nedan. Just sådana här som går upp ser ju bra ut, de ger midja och allt. Men nej, på mig funkar de inte alls för det där som går ovanför midjan rullar ner och så lägger det sig som en hård korv runt midjan istället. Framförallt så är det baktill det rullar sig på mig så om man har kropp typ min rekommenderar jag inte den här modellen.

S0000007114946_F_W40_20140124105307 Då föredrar jag sådana här. De håller in magen (har inte provat just de här dock) och gör vad de ska. Se till att benöppningarna inte är för låga om ni som jag har runda lår för då kan det göra ont efter ett tag. De här ser ut att ha lagom öppningar. Kostar 129:- och så rabatten på det. Nu står det att de här är extra mjuka vilket jag inte vet hur bra det är just i sammanhanget hålla in. Men jag tror jag ska se om jag hittar dem och testa idag.

Party on! Puss♥

Kolla mer

13 comments

 1. Jag tycker att bodyshapers som går ner över höften/lår eller trosor med lite längre ben på ger snyggaste siluetten men tyvärr så blir de ruggigt varma att ha på sig en längre stund.
  Såg att Ellos har bra rabatt denna weekend.

  Helgerbjudande: 200 kr rabatt för varje 600 kr du handlar för.Erbjudandekod: 305715

  1. Ja det som suttit bäst på mig är en hel sådan där body med ben. Så jäkla fult dock. haha. Men det kan man ju ta. Värre är det när man ska på toa i en sådan där. Trosor med ben har jag dock och det funkar ju. Men de hela verkar som sagt lite bökiga för oftast skulle jag nog ha en sådan till fest och på fest blir det ofta alkohol och av alkohol pinkar jag ihjäl mig.

 2. Ingen erfarenhet av denna typ av plagg bortsett från strumpbyxor som funkar hyfsat tycker jag. Provade ett par håll-in trosor på HM med tajt klänning över.
  Blev först impad över hur mkt snyggare klänningen satt över mage och höfter men såg sen hur rumpan ”delades” där trosan skar in å det var betydligt mer ofördelaktigt än putmage.
  För övrigt tycker jag bodyn satt fint på dej.
  Kram

  1. Det finns så många olika hålla-in historier. Jag har testat många olika trosor och en del gör vad de ska för magen men så blir det put på andra ställen istället. Inte så kul. Så man får prova sig fram. Men bodyn funkar nog ganska bra tror jag 🙂 Kram!

  1. Haha, ja ibland ska man ha tur och lyckas pricka in en rabatt 😉 Jag tycker också att den kändes bra. Just det där att det inte är inbyggd bh utan bara lite stödtyg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.