Funkar för s/m lekar

Aaaaaooooaajja! Så kändes det när jag skulle ta av masken. ”Peel off” stod det och jag tänkte att det är ju lite kul att dra av istället för att skölja bort. Men den här masken blir verkligen som en mask. Det kändes som om jag drog bort silvertejp från hela ansiktet. Fy fan vad ont det gjorde! Jag har känt efter flera gånger för att se om mitt ena ögonbryn åkte med eller ej. Det mesta är kvar men när det var dags för nr två så sköljde jag av resten för jag var rädd på riktigt att det skulle ryka. Ansiktet är lent men det är ju förmodligen för att jag dragit bort skinn på köpet, det är som att vaxa hela ansiktet. Orenheter åkte säkert med så det är ju bra, men jag vet inte om jag kommer testa den här igen. I så fall bara i t-zonen liksom, icke på kinder eller runt ögonen.

såhär sur såg jag ut när jag drog av skiten. Det gjorde verkligen ont.

Kolla mer

2 comments

  1. Hej! blir ju som att vaxa ansiktet beskrev att vaxa benen igår kändes som du säger …..hoppas allt är bra med dig ….kram ha en skön lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.