Funderar över att ha loppis


Hej vänner. Just nu håller jag på att rensa och röja här hemma. I köksskåpen har jag rensat ut muggar och diverse skålar att ge till Stadsmissionen. En gammal vattenkokare och annat hamnar också i skänk-påsen. 

Nu ska jag gå på kläder och skor… jä jäklar. Tror att jag får sätta på bra musik och ta ett glas vin så kanske det blir lite trevligare. För det är ett hästjobb!


Ibland har jag ju bloppis med kläder jag rensar ut. Men det tar både mycket tid och energi. Nu klurar jag lite på en loppis i stället. En bloppis fast utan bloggen. 

För jag vet att skor och väskor kan vara sånt man kanske vill prova och klämma på. Jag funderar över hur och var bara. Bakgården om det är fint väder? Hyra lokal ett par timmar? Skulle ni vara intresserade? Snicksnacka lite, kolla kläder och sånt. Jag vet att inte alla kan ta sig hit, men jag bor ju i Stockholm så…

Kom gärna med feedback!

Puss o kram ❤️

Kolla mer

16 comments

 1. Jag bor långt ifrån Stockholm så jag kan inte komma. Jag hade gärna kommit annars. Även jag ska röja i min garderob och klädkammare under min semester. Blir så trött på att se oordningen. Tack för tipset om ett glas vin under tiden och lycka till med loppisen! ☺

 2. Hej!
  Här kommer en fråga som inte handlar inte om loppis nog för att loppisar är SÅ trevliga!
  Men strumpbyxor… Vilka är bra? Vilka är kassa?
  Behöver köpa nått himla bra som inte går sönder då jag har långa naglar och är modell större och sitter liksom ja bra…Och hur undviker jag lättast skavsår mellan låren?

  Tips från dig och/eller från läsare som vet bra märken vore guld värt!

   1. Mot skavsår mellan benen – trosor i shortsmodell! Ibland heter det shaping, men det är inte egentligen shaping-effekten jag har varit ute efter. Finns t ex på HM och Kappahl, även i stora storlekar. En helt ny känsla att ha klänning!

   2. Jag fick tips från en modejournalist (av det gamla gardet) att ALLTID lägga en extra slant på strumpbyxor. Och efter det så köper jag bara Wolford. De finns i större storlek OCH (viktigt) har bara en söm där bak. HATAR två sömmar som de billigare märkena ofta gör på större storlekar så man får fyra rumpor typ. Visst de är lite dyrare MEN håller hur länge som helst!

 3. Den 19 aug är det en loppis i Stockholm med plagg från storlek 46 och uppåt. Kan kanske finnas bord kvar där, kostar 100 kr att stå och sälja. Finns som evenemang på Facebook, ”Stockholmsloppis för stora storlekar”.

 4. Måste fråga dig om dina Stan Smith. Visst köpte du från barnavdelningen? Är det samma som från dam, så de inte är smalare eller så?
  Ska man ta sin normala storlek? Är du nöjd med dem?
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.