Fullt upp och bloppisplanering

Hej raringar. Måndag och en ny vecka. En som lovar sol de första dagarna. Jag funderade över att dra på bikinin och ta mig bort till Tanto för att kanske till och med bada. Men har insett att jag inte hinner idag.

Det är cirka en miljon saker som måste göras, mestadel en massa tråkiga saker som har med bank, tvätt och städ att göra.

Men jag ska förbereda en intervju också. Sen ev genomföra den ikväll. Och så ska jag hämta paket, samt fixa bloppisfoton.

För jag har en hel del att sälja nu när jag byter plats på vinter och sommarkläder/skor. Och en hel del sprillans nya plagg som är butiksaktuella, men lite för små för mig.

Så loppisen kommer innehålla plagg från storlek large till xxl ungefär. De flesta blir dock i sifferstorlekar. Med det sagt så finns det plagg som funkar för flera olika kroppar.

Skor brukar ni inte vara så intresserade av så de kanske läggs på Tradera eftersom jag har många helt nya, men oanvända som det är synd att ha liggande i en låda.

För den som sitter och retar sig på att jag köper så mycket kläder och skor att jag kan sälja (ja jag vet att det finns en del surskallar som ständigt letar fel), så kan jag lugna er med att jag inte är dum i huvudet.

Det handlar ofta om samarbeten osv. Dvs jag har jobbar för kläderna(nästan inget i livet är helt gratis). För min blogg innebär mycket jobb, även om alla inte fattar det, utan tror att det är lite duttande bara. Så fel!

Men ibland blir det fel storlek, modell eller att det bara inte blir av att jag använder. Då säljer jag hellre så får ni nya plagg till en mycket billigare peng än i butik/nätet.

Tanken är att lägga upp bloppisen imorgon. Har ni önskemål om tid som funkar bäst för er?

Huj vilket långt inlägg det blev, bäst jag sätter litta fräs här så jag kan beta av min to do-lista.

Puss och kram på er! ❤️❤️❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Ja en del felköp har även jag gjort! Så mycket känslor inblandat när man köper kläder. Man blir glad när man hittar något och då shoppar man. Även jag behöver rensa nu.

  2. Hej Louise! Jag hoppas att du har koll på skatteverkets regler om skatt på de gåvor du får från företag/kläder du får i samband med samarbeten. Det kan bli dyrt och jag förstår att det inte är något som du (eller jag heller för den delen) behöver. Vill därför bara tipsa dig om det inför kommande samarbeten (men du har säkert koll på det redan). Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.