Full fart ena dagen och deltidskoma nästa

Solen var extra vacker igår. Öresundsbron till höger för den som inte känner igen den 🙂

Hola! Allt väl med er? Det har ju varit helt underbart väder i flera dagar nu så förhoppningsvis hjälper det upp mångas humör x antal snäpp. Jag blir själv gladare av fint väder, om än att jag är trött som en get. Jag har lite feber dessutom. Hur mycket den ligger är svårt att säga då jag tar en massa ipren just nu både för mina knän då kortisonprutan inte hjälpte ett enda dugg, och även för mina tänder.

Den där tanden de börjat rotfylla dunkar och spänner som f-n. Jag var hos tandläkaren i måndags, men hon gjorde inget åt det utan sa att jag nog måste till en specialist då hon inte hittar kanalerna i tanden. Så nu måste jag vänta tills tisdag då hon pratat med en specialist, och sen vet jag inte när jag får tid dit. Gah! Vill inte ha det så här. Och jag är lite orolig över att febern hänger ihop med tanden…Kinden är dock inte svullen så jag avvaktar.

I bilen mellan ett av alla ärenden. Nu vill jag snart kunna lägga bort vinterkappan faktiskt.

Så idag har jag sovit mycket. Kroppen bara skrek efter vila så jag lydde. Igår däremot var det full rulle hela dagen. Vi var runt i tusen olika affärer kändes det som. Ikea, Rusta, Biltema, Hornbach, Eko, Jula, K-rauta, Biltema igen, Willys, Återbyggarna och säkert någon mer. Flera av butikerna är ju kul att gå i, men herreguuud vad tråkigt det är på K-rauta! Okej om man har något byggprojekt eller så och behöver verktyg, men annars är det nog den tråkigaste affären jag kan tänka mig. 😛

I en av affärerna hittade jag en sån här jag letat efter sen i julas då de var slut. En massagekudde som kommer åt nacken och svanken. Jag minns dock inte i vilken av alla butiker nu. Ska dit igen när jag är mer stadd vid kassa. 399 kr kostar den.
En härlig karamellcykel. Och ja, det är jag och inte en 7 årig flicka som vill ha den 😉

På Biltema kollade jag in cyklar. Här i Malmö cyklar var och varannan person har jag märkt, och med mina onda knän hade det ju suttit perfekt att kunna hoja fram istället för att halt-hasa som en gammal gubbe. Och ska jag ha en cylle (ja så sa vi när jag var liten) så vill jag ha en fin en. Inte nån tradig. Gärna lite retro, pastellig kanske. En kul cykel helt enkelt.

En ny cykel vore kul, det har jag inte ägt sen högstadiet. Men jag kollar på Blocket också för det är ju ganska dyrt med cyklar. Sen beror det ju på märke också naturligtvis. De här på biltema är ganska många tusen billigare än till exempel Crecent. Den här ligger till exempel på 2999:-

Nu är det dags att sova igen här, för imorgon (torsdag alltså, det är onsdag natt nu) tar jag kvasten och drar till Blåkulla. Eller Osby. Välj vilket ni tror mest på. Packa ska jag i alla fall göra, bland annat med presenter till mamma som fyllt år idag. Och lite klänningar och så eftersom det är påsk och släkten kommer på middag.

Kram på er!

Kolla mer

5 comments

  1. Jag slog nyss till och köpte en Crescent Toste i rosa! Älskar den!!! Retro, skön att sitta på och helt underbar! Ett tips!

  2. Jag har en biltemacykel till salu, dock enfärgad. Den är inte använd särskilt mycket.
    Är punktering fram och bak och trasiga lampor men annars absolut inget fel på den.
    Maila mig om du vill jag tar bilder och skickar dig

  3. Stackars dig som har sådant besvär med tanden 🙁 Jag tycker inte det låter klokt att det skall vara så svårt att få hjälp – byta tandläkare kanske ? Jag hoppas att det ordnar sig för jag önskar att du får en fin Påskhelg med dina föräldrar, och att du är pigg och kry till din resa i maj så klart!
    Kram

  4. Varning för Biltemas cyklar om man väger lite (och det behöver inte vara värst många pluskilon), ekrarna är svaga och går sönder hur lätt som helst och då måste man köpa ett nytt hjul för en 1000 lapp, jag fick byta cykel efter ett år då hjulbyten blev dyrare än en ny cykel. 🙁 Har nu en Mustang (bra pris) där hjulen fortfarande är hela efter en hel del cykling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.