Ful som en padda och en glass på det

Hej raringar! Allt väl med er? Själv är jag kvar i Osby och efter en tur ner till byn för att köpa nagellack så träffade jag min vän Stina. Vi bestämde träff vid sjön på det tillfälliga fiket Paus. Himla trevligt får jag säga.

Jag tog mig en(!) kula lakritsglass. Jag är inget glassmonster på något sätt, men ett par glassar varje sommar brukar det bli.

Man ser det knappt här, men det ligger alltså vid sjön så utsikten är finfin.

När jag kom hem var det middag och eftersom jag blev tvärmätt av potatis, sås och revbensspjäll lade jag mig för att vila. Och pilla lite på mobilen. Då hände det! Ni vet det där jävliga när man råkar sätta på kameran i totalt fel ställning och tillfälle.

Hey gorgeous! Fy fan vad elak kameran kan vara alltså, hahaha. Fast huden såg ganska bra ut iaf trots avsaknad av filter här. Man ska se det positiva sägs det ju…

Kvickt satte jag mig upp och tog några filterselfies och låtsades att det är så jag egentligen ser ut 😀

Man FÅR faktiskt reparera sig lite efter grodperspektivselfies 😄😄 Sen behöver det inte bli en vana. Men efter den chocken kan man få låtsas lite.

Jag är kär och då går man omkring såhär. Bara så ni vet. Jag kan tänka mig att en del vänner tycker det i alla fall när jag babblar hål i huvudet på dem om min mr T.

Det var typ min torsdag. Och lite till, men det mest väsentliga iaf. Imorgon blir det att åka till havet eller nån utflykt beroende på väder.

Och så tänkte jag tipsa om BRA reor och rabatter imorgon.

Puss o kram ❤️

Kolla mer

4 comments

    1. Haha, ja du…Jag letade på dejtingsidor. Där hittade jag mitt ex (Happy pancake). Men det är många nötter där också, precis som i verkliga livet. Min nuvarande träffade jag innan man ens kunde ta bilder med sin mobiltelefon, haha. På en uteservering. Än är de öppna så du får gå iväg till en sån 😀

  1. Det var såååå längesen jag var inne på dig blogg. Kan du göra en liten uppdatering? 🙂 Sist jag var inne i din blogg så bodde du i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.