Från varm till kall blondin

För någon månad sen (plus någon vecka) var jag hos frisören för att klippas och färgas. Jag var så himla trött på utväxt och slitna toppar att det liksom inte var kul att ta bilder till bloggen ens. Så jag letade upp en salong som ligger nära min lägenhet och som jag hade hört skulle vara bra.

Tjejerna var himla rara och trevliga och jag hade till och med en liten pudel i knät som sällskap. Trevligt då det tog 4 timmar allt som allt.

Dock tyckte jag att håret blev lite för guldgult istället för den kallare nyans jag egentligen ville ha. Så jag gick tillbaka. Är man missnöjd med andra tjänster går man ju och ber om att det ska rättas till, tyvärr tror jag att många är som mig och drar sig för att be frisören göra om. Inte alla såklart, men jag själv kan vara lite mesig när det gäller sånt. Men inte nu.

Efter färg och stylig. Det blev dock gulare nästan direkt när jag hade tvättat ur silvergrejet de hade satt i håret.

Självklart ville de hjälpa mig, så Daniella satte igång.

I med fler och kallare slingor.
Man ser inte riktigt färgen här men nu blev jag nöjd. Även nöjdare med stylingen.
Direkt efteråt i bilen när jag blev hämtad.

Sen tycker jag alltid bättre om håret när man själv stylat och fixat så jag liksom känner mig hemma med frisyren. Färgen känns bra nu, men jag hade gärna haft längre hår. Det är ju lite svårt att klippa det långt, så förlängning hade varit himla kul att testa. Vår får la se.

Har man sen färgat slingor och inte blekt gäller det att hålla efter håret så att det gula inte sticker fram igen. Fram med silverschampoo och balsam för att behålla en kallare ton i det blonda håret. Jag ska visa sen vad jag fick med mig från frisören för produkter.

Kram!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.