Fraktfria märkesvaror

Å så irriterande! Jag älskar Tigi guck till håret. Det doftar underbart och är bra dessutom. Så givetvis hade jag koll på att de skulle ha kampanj på Campadre. Två saker hade jag bestämt mig för(superstar och foxy curls). Jag glömde såklart och när jag kom ihåg var just de slut. Gah! Bestämde mig dock för ett schampoo som ska ge fukt, näring och allt i hela världen till håret. Lite surt med en frakt på 69:- för något som kostar 129:- men ok. Dagen efter jag beställt har de fraktfritt. Fucki tänker man då. Bara för att de har fraktfritt funderar jag över att beställa hårspray som ger glans och stadga samt står emot fukt. Någon som provat?

Sorry för pluttebilder men jag har inte hunnit maila Campadre och be om större.

Bed head masterpiece. 159:- nu. Om jag skulle....

 

Här är det jag beställde. Catwalk headshot. 129:- (plus frakteländet då...grr)

 Jag har funderat lite över ett Humanity armband till dessutom. Jag har ett såntdär långt man ska vira några varv runt handleden. Men ett med bara knäppe vore inte dumt. I silver kanske. Eller guld. Fast rött är ju också snyggt. Och budskapen är ju så tänkvärda. Hmm…

229:- istället för 699:- är ju finfint. Och det vore även finfint både till vardag och fest med det silvriga...

 

Rött lyser ju också upp. Eller rosa kanske? Fin alla hjärtepresent för den som är ute efter sådant 🙂

 

Hjärtehalsband från Pilgrim är ju också väldigt passande för den 14 februari.Dubbla kedjor är snyggt. 249:- istället för 399:-

 

Matchande örhängen för 89 pix.

 

Till slut är jag också lite sugen på en tshirs från Worn free. Replika tshirts som kändisar burit. Den med Oscar Wilde och hans citat ”‘I can resist anything but temptation'” vore stencool.

249:- istället för det dubbla. Jag får erkänna att jag inte har så stor koll på Bebe Buell som burit denna så den delen är inte så intressant för mig men Oscar Wild gillar jag.

Det var mina tips för billighets-shopping på Campadre(nej vi samarbetar inte eller så, jag råkar bara gilla att handla billigt…om nu någon skulle undra). Den 23e kommer förresten en kampanj från Kåmfy…typ Onepiece som många älskar eller hatar. Jag skulle gärna slänga på mig en för mina soffkvällar. Tror jag får ta och kolla in dem.

Sparkdräkter från Kåmfy kommer den 23e

Nu blir det kaffe! I nästa inlägg blir det klänningar. Puss och ha en fin eftermiddag sötisar.

Kolla mer

6 comments

 1. Gillar du TIGS grejor ska du kolla på lyko.se, där kostar alltid masterpiece sprayet alltid 149 + 29 kr frakt.

  Masterpiece är bra, håret kan dock blir lite stelt av det, brukar alltid spraya, vänta ett par min till det torkat till lite och sedan kamma ut, DÅ blir det volym att tala om 🙂

  1. Anna. Tack för tipset! Måste in och se om de har superstar sprayet också. Jag antar att masterpiece också doftar ljuvligt? Det brukar alla deras produkter göra. sådär gå på dejt-gott a la Jane Hellen (fast JH är ju skit för håret).

 2. Det luktar underbart, Lite tropiskt/annanas!

  Jag älskar alla TIGIs produkter, kör alltid med deras DUO-pack shampoo, beställer från feelunique.com kostar kring 20 pund och ingen frakt. Me like!

  1. Anna: det blev en spray också eftersom jag hade lite tipspengar kvar plus fraktfritt, annars hade jag inte tagit mig råd. Är väldigt glad över deras system där man tipsar varann kors och tvärs och får bonus. Jag ska också skaffa mig en Duo pack med schampoo och inpackning tänker jag för de är så ljuvliga. Nu har jag dock davines vars doft jag också är tokig i men den är mer som lera och inte det där fruktigt goda man vill ha på dejt. Leriga doften njuter jag av hemma.

 3. I k5-huset i Vällingby Centrum är det 30-50% på hårvårdsprodukter. Jag köpte bl a Tigis Foxy Curls till halva priset idag! Utförsäljningen är där man kommer ner vid rulltrappan eller rakt fram om man tar ingången mittemot MQ.
  Det verkar som alla butiker i huset byter plats, så det är flyttrea på flera ställen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.