Fotbollsyra och hälsostatus

Hej raringar. Nu har jag varit hos doktorn med mitt onda. Jag har fått smärtstillande på recept så jag klarar gå till sjukgymnasten. Det ska jag göra några månader, och om det inte hjälper blir det operation av knäna.

De har även tagit prover på järnhalt och sköldkörteln för att komma underfund med tröttheten.

Sen ska jag också beställa tid för utredning om jag har lipödem. Jag behöver också röntga magen och kolla upp huvudvärken. Men en sak i taget.

Det var min hälsostatus det. Den är ju lite crappy, men humöret är desto bättre. Sverige vann åttondelen och nästa är kvartsfinal. Så gött!!

Jag var så otroligt trött att jag sov första halvleken, men på lördag ska jag banne mig titta med en massa andra nånstans. Och fotbollströja ska införskaffas innan dess! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Hoppas allt är bra med er.

Puss o kram ❤️❤️❤️

Kolla mer

5 comments

 1. Bra att du träffade läkare som har en plan för dig. Jag har fått remiss till operation jag med men har inte bestämt mig än. Är ju lång rehab efteråt…men måste jag då gör jag det såklart .

  Jag har letat efter Sverige tröja men verkar slut överallt. Säg gärna till om du hittar någon.

  Kram

 2. Hej jag har Lipödem och tycker du ser ut som ett solklart fall och om du dessutom har smärtor är jag rätt så säker. Jag har opererat mina ben då det vara absolut tvunget annars hade jag nog fått lov att ta hjälp av rullstol då jag även har EDS som gör att lederna inte håller ihop. Ganska vanlig kombo.
  Mina ben blev mycket bättre efter 2 op men skulle behövt fler operationer för att få bort all smärta. Men blev mycket bättre. De tog 6.8 kg första operationen och 4.5 andra.
  Hoppas du får hjälp finns en grupp på fb som heter vi kvinnor med lipödem lymfödem.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.