Första och andra hand.

Det bidde ingen rea-koll idag. Fick annat för mig istället men ni får en ”dagens outfit”. Jag kör ju sällan det eftersom jag tycker det är roligare att tipsa om sådant som faktiskt finns i butik just nu. Men en svart topp, jeans och färgglada skor finns ju överallt. Matcha med väskan så ser det mer genomtänkt ut 🙂

en dagens.
och så testade jag min secondhandklänning igen. Har gjort hopptest i den och jag tror faktiskt tuttarna håller sig på plats i den här trots att den inte har axelband. Det är verkligen skitfult med tjejer som går och drar i klänningen hela tiden så det vill jag icke. Men som sagt, hopptestet gick bra 😀 (snygg fettbula där på sidan, om jag hade orkat hade jag photoshoppat bort den men jag har varken ork och så är det fusk. Ser förhoppningsvis inte ut så i verkligheten dessutom, då poserar jag sällan eller aldrig)

Kolla mer

6 comments

    1. pernilla: provade den idag igen och dansade runt. Jättenöjd och den får hänga med ner till skåne. Perfekt då den inte blir skrynklig heller 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.