Försöker få långa fransar och täta ögonbryn

Som jag skrivit flera gånger så tycker jag ju att det är väldigt kul med makeup, krämer och skönhetsvård. Det jag lägger mest krut på när det gäller makeup är ögonen. Ska jag bara välja en enda makeupprodukt så är det mascara jag vill ha. Detta bland annat för att mina fransar av naturen är ljusa och tråkiga. Raka och ganska korta är de också.

Mina bryn är inte heller så roliga. Precis som de flesta i min ålder så har jag plockat brynen ganska rejält när jag var yngre. Inte så att jag drog jättemycket hår för jag har aldrig haft så stora ögonbryn. Men det jag inte gillade plockade jag och när man plockat tillräckligt många gånger så är de liksom borta. Men så var modet då. Smala bryn. Nu ska de vara tjocka. I mitt tyckte lite väl tjocka i många fall. Som stora sniglar ovanför ögonen. Om några år lär modet säkert svänga igen och så ska de vara smala. Jag vill väl ha mina mitt emellan.

Man ser inte topparna för de är typ vita, men de är korta ändå.

Och om man nu har korta fransar och glesa bryn så är det kanske kört? Det är bara lösfransar (antingen sådana man limma själv eller får gjorda på salong) och microblading som gäller. Men nä, man kan också testa serum. Jag har provat flera stycken för fransarna, något har funkat och några har inte funkat alls. Men skam den som ger sig så nu har jag beställt en ny liten flaska serum i hopp om att få lång flirtfransar.

De här två håller jag på med nu. Second chance för brynen. Jag har använt det i några veckor nu och några fler strån har det blivit som ni kanske ser. Inte så himla täta och tjusiga dock. Men jag fortsätter ett tag till så får vi se. Second chance kan ni köpa på Kicks.

Xlash fick jag hem igår så jag har bara penslat på det en gång hittills så det har ju självklart inte hunnit hända något. Det brukar ta 4-6 veckor innan man kan se skillnad, och sedan ett par veckor till innan max resultat. Så det är bara att hålla på. Har det inte hänt ett dugg efter 6 veckor ger jag dock upp. Jag testade nyligen ett i 6-7 veckor men det hände nada så det har jag kastat. Men nu ska jag alltså prova Xlash som jag beställde HÄR. Julklappstips kanske?

Kolla mer

2 comments

  1. Själv har jag också fjuttiga fransar, och har nyss för första gången testat primer innan jag lägger på mascara. Wow, vilken grej! Tänk att jag skulle behöva bli 40+ för att komma på det… nu vill jag inte vara utan. Min är från Lancome, rekommenderas! 🙂

  2. Hej,

    Jag har testat många serum och använder enbart Lilash orginal som jag beställer från deras hemsida.

    Mina fransar ut som lösögonfransar nu och klarar mig inte utan den.Långa och superfina blev mina.Xlash fungerade inte för mig alls.Tror man måste pröva sig fram och hitta sitt serum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.