Formande underkläder under klänningen

Häromdagen provade jag en snygg klänning på HM. Den finns både på plusavdelningen och på vanliga (bra där). Eftersom den är i en kroppsnära modell är det snyggast med hålla-in underkläder kan jag tycka. Såvida man inte är så välsvarvad att man har kurvorna precis där man vill ha dem. Det har inte jag. Ska jag ha tajt på mig vill jag hålla in främst magen. Jag hade mina jättehårda shaping trosor på mig men de är tyvärr inte speciellt bra då de är stenhårda vid kanterna så att valkarna gärna bubblar över kanterna där trosan slutar. Det får ju helt motsatt effekt. Nej ska jag ha formande trosor ska de vara mjuka i kanterna. Just nu är jag inne på att köpa en body som slätar ut men där man ändå kan ha sin egen bh under.

hmplus Klänningen är tunt stickad och jag tycker att den är väldigt fin. På vanliga dam kostar den 399:-. På HM+ får man ge en hundralapp mer, dvs 499:- (har jag för mig, ser inte den på nätet men tror det var så den kostar).

hmsvartplusDet blir lite bulligt där vid höfterna.

stenhalsStenbroderi vid halsen.

ellos209Den här bodyn från Ellos kostar 209:- . I beige kostar den 119,50:- Länk här.

twilfit423Den här från Twilfit lär ju annars vara den ultimata utslätaren då det inte blir något som bullar ut. Såvida inte allt fett trycks ner till knäna 😉 Eftersom Twilfit har 20% på hela sortimentet den här veckan kostar bodyn från Maidenform nu 423 kronor och finns från s-xxl. Länk här. 

Det var det för nu. Kram! /L

Kolla mer

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.