Förläng för korta halsband på ett billigt sätt

Hej på er! Jag tänkte ge er ett litet tips som säkert många känner till men kanske inte alla. Nämligen det med att förlänga ett halsband. Som det här jag har på mig. Jag fick det i en Glossybox men det kändes lite för litet.

Visst kan det vara snyggt att ha det så här kort, men om man har bara lite tjockare hals än mig lär man inte kunna använda det. Eller om man inte gillar att ha halsband så här tajt.

Så jag gick till Guldfynd och köpte en förlängningslänk. Finns i guld och silver och kostar 6 kronor(passade på att köpa en lott till förmån för cancerfonden när jag ändå kom så billigt undan). En bra investering, både i cancerfonden och med länkförlängaren 😀

Det kan bli längre än så, jag knäppte en bit in, så det här blir lagom.

Det var dagens budgettips 🙂

Kolla mer

8 comments

  1. Förr i tiden kunde damer förlänga sina pärlhalsband med smala sidenband,som man knöt i nacken. Men jättesmart med förlängningskedja!

  2. Jag vill också tacka för tipset! Hade inte en aning om att man kunde köpa en sån! Och så billigt dessutom. Många gånger jag har fått avstå från att köpa fina halsband pga att de varit för korta.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.