Förhållanden, vänskap och som alltid – klädtips

Innehåller annonslänk

Hej på er! Här sitter jag, målar naglarna och funderar en massa. Ni vet, förhållanden, svartsjuka, vänskap och sådant. Hur man måste vårda sådant för att det ska vara. Eller, inte svartsjuka då. Då är det mer att inte ge anledningar till det. Det är nog bara då jag vari svartsjuk själv faktiskt, dvs när jag faktiskt haft anledning till det. Ja lite sånt tänker jag på nu. Jag ska inte gå in djupare på det för jag har inte tänkt klart än.

Så det blir en byxdress och skor. Bara sådär. Kovändning från djupare tankar till kläder är alltid bra. Speciellt innan man ska sova så man kanske glömmer det där man grubblar på. Jag såg nämligen en dress på Indiskas hemsida som jag ville testa. Så det har jag gjort idag.

Jag är sugen, samtidigt som jag retar mig på mina lår(ränder, även om de är gjorda av prickar, vrider sig liksom lite på mina ben). Hade den varit helsvart hade jag inte tvekat. Nu vete fasen.

Den här snackar jag om. En stretchig sak som är superskön att ha på sig. Lite knepig att komma i dock, men det gick. Uppenbarligen.
Det är ovant med sparkdräkt. Eller, jag har ju min stjärndräkt med huva jag har hos mamma och pappa. Den med hängröv. Det här är inte samma sak. Lär vara superfin på en med smalare ben. Pris 399:- LÄNK byxdress.
Den har en fastsydd omlott. Det är den som gör det lite trixigt att hoppa ner i dräkten. I alla fall om man har stor rumpa. Men skam den som ger sig.
Prickarna är inte bara vita utan vita och ljust bruna eller beige. Blandat liksom.
Och så bakifrån då. Det läskigaste att kolla in och det som gör mig mest osäker på om jag ska slå till. Hmm.
Efter Indiska pep jag inom Din Sko för att kolla in ett par skor jag såg utifrån. De här. Vill ha. Sköna och lätta (nej jag orkade inte knäppa ordentligt).

Snygga till klänning och byxor. Eller shorts. Eller byxdress. Ja ni fattar, till det mesta. Fina utan att vara överfina. Och lätta. Jag älskar skor som inte väger mycket. Ni märker att jag vill ha de här va? 399:-

Hmm, jag vet inte om mina tankar helt slutade med grubblandet, men nu är det dags för spikmattan och sova så jag pallar jobba imorgon. Snoret och hostan har inte släppt sitt grepp om mig än och jag har tyvärr lyckats smitta min chef också. Aj aj. Fast bortsett från det är jag ganska pigg faktiskt.

Nåväl, vi hörs imorgon. Och just det ja, jag har lovat komma med Stockholmstips för er som ska besöka huvudstaden snart. Återkommer med fik, restauranger, shoppingställen. Är det något ni vill ha tips om så hojta så ska jag försöka ta med det i min lilla guide.

Puss o kram /L

Kolla mer

13 comments

  1. Nej nej… inga byxdressar för oss kurvigare tjejer är min åsikt. Tycker de lägger alldeles för mycket fokus på höfterna och rumpan baktill. Jag stoppar inte in tröjor i byxor/jeans heller så jag sparar dessa pengar till en söt sommarklänning istället. Men mönstret och ringningen upptill är jättesnygg, önskar den fanns som topp.

    1. Jag är som du, jag gillar förvisso att framhäva midjan men jag stoppar heller inte in tröjor och blusar i byxorna för det framhäver rumpan på ett sätt jag inte gillar. Så det lär inte bli byxdressen för mig för jag blev lite för medveten om den där biten av min kropp på ett icke önskvärt sätt- lär inte trivas i den då.

  2. Nja, jag som själv har stora lår och bakdel gillar inte byxdress, tycker det framhäver på fel ställen och i så fall en enfärgad……….. Förstår hur du menar med prickar och ränder som sällan ser ut som det är tänkt när man är bredare.

    1. Ja det är trist att det ska vrida sig sådär för annars är ju kritstreckrandigt till exempel himla snyggt. Men jag spar pengarna den här gången. Skorna dock…hmm 😀

  3. Byxdressen är fab och sitter jättebra på dig! Men om det inte känns bra är det ju ingen idé förstås. Den enda ”klädregel” jag följer är att jag ska känna mig fin. Men jag tycker iaf att det var jättesnyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.