Förenar nytta med nöje

Har ni haft en skön söndag? Min har varit helt okej. Just nu halvligger jag i soffan och kollar tv. Lite Ola Rapace, Linus Wahlgren och Tuva Novotny i snygga miljöer är ju inte fel. Men att bara ligga pall och glo på tv är inte riktigt min stil utan jag far omkring i pauserna och lite i filmen också. Jag försöker förena nytta med nöje och grejar med hårinpackning, ansiktsmask, tvättstugan och hoppar ut i köket och diska mellan varven. Nu har jag just sköljt bort masken från ansiktet och är len som en baby i fejjan. Inpackningen i håret får sitta kvar tills jag ska lägga mig, ju längre verkan desto bättre. Jag hoppas att jag inte träffar på någon granne i trappen när jag sticker upp och hämtar tvätten för ni ser ju hur jag ser ut 😉

 

IMG_7812.JPG

IMG_7814.JPG Jag har lagt på den hypade masken Glamglow och som ni ser torkar leran så man ser ut som om man har cement i ansiktet. De där blafforna är teblad. Urtjusigt dessutom med håret ihopsnott i en kletig tofs. För håret är insmetat med min härliga inpackning från Unite. Och som kronan på verket har jag linimentet Counterpain (thai-salva) på nacke och vänstra axeln. Som sagt, jag kommer smyga mig upp för att hämta den där tvätten.

IMG_6600.JPG Produkterna jag använder ikväll.

Glamglow svider till rejält på huden så det känns ju som att den gör nytta. Sist jag använde den kände jag mig också babylen men fick sedan några feta finnar. Jag vet inte om det var leran som liksom drog upp en massa skit till ytan så det blev finnar av det. Inte det man vill riktigt. Eller jo, jag vill bli ren men vill inte ha finnar. Så nu hoppas jag att hyn håller sig i schack och fortsätter kännas och se lika ren och len ut som nu, för imorgon ska jag på pressmöte ute på Djurgården. Det är Davines som släpper nyheter, roligt! Sedan ska jag eventuellt ut för ett glas vin på kvällen, vi får se. Och sedan på tisdag förmiddag har jag ett möte jag ser fram emot och efter det ska jag träffa Rebecca. Jag gillar veckorna mer än helgerna får jag ju säga, det händer så mycket mer då 🙂

Nu är det tvättstugedags. Kram och sov gott.

Kolla mer

4 comments

  1. Hur blev det med Glamglow den här gången? Några finnar än? Är den värd pengarna? Har varit sugen länge, men priset avskräcker ju..

    1. Den här gången känns det bara bra. Det kan ha varit att jag även bytte rengöring då och det kan jag reagera på innan huden vant sig. Den blir värre först och sedan bättre. Men Glamglow känns verkligen som om den rengör och mjukgör. Mina kinder kändes silkeslena efteråt. Men dyr, det är den (min var ett pressprov från nån goodiebag).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.