Före och efter frissan

Jag gillar själv att se före och efter bilder bredvid varann för att verkligen se skillnaden. Så jag slänger in ett sådant inlägg här också.

Utväxten före och efter.

Som ni ser gjorde My mitt hår ljusare och kallare, precis som jag ville. Här är det redan klippt, det var ca en dm längre förut. Och slitet som tusan.

Nu känns det som att våren kan komma. Jag är fräsch i håret och när jag är tillbaks i stan ska jag börja träna och ha mig också. Så kom igen bara! 🙂

Och igen, gå till My på Salong Zaxxen i Osby om ni bor i närheten. Hälsa från mig 🙂
Puss & Kram

Kolla mer

14 comments

 1. GALET SNYGGT!!!!!
  Som jag skrev på FB, ser du yngre ut! Ditt fina ansikte kommer fram mer och den nya färgen gör mycket!!!
  Fin var du innan, men detta är väldans grannt!!!! <3
  kramen

  1. Tack snälla Chrissie <3 Det känns riktigt skönt att få bort en massa hö-hår och jag gillar den nya, kallare färgen. Nu hoppas jag att jan styla det lika fint som My gjorde också 😀 Kram!

 2. Oh, så klädsamt! Du är verkligen fin när håret stylas bort från ansiktet & inte hänger för och skymmer. Visa ditt fina ansikte 🙂

 3. Hej Louise! Du – det var riktigt snyggt 🙂 hela du skiner som solen nu:)
  Roligt att piffa till sig lite extra ibland:)
  Hälsningar Marita (Fbg)

 4. Verkligen jättefint! Mitt hår ser ut ungefär som ditt på förebilderna förutom att min utväxt nog är 10 cm och topparna ännu mer slitna och tunna. Ska fixa till håret på tisdag och längtar! Hoppas du har det skönt i Osby! Kram!

 5. Så snyggt, Louise!
  Passar också på att fråga om den randiga Lindexklänningen du provade sist: hur är den i längden? På bilden ser den ut att gå nedanför knät men på ditt foto blev jag tveksam. Jag föredrar att klänningar slutar ovan eller precis vid knäet.
  Kram

 6. Jättesnyggt. Själv testade jag hemmablekning för första gången för ett tag sedan = torrt och gulaktigt hår. Får nu försöka tona det i lila toner. Bättre att gå till frissan, alltså. Skulle vilja ha det som du men bor tyvärr i Göteborg. Svårt att hitta en bra frisör, tycker alltid de klipper för mycket så jag klipper själv. Inte heller så snyggt, har mest håret i tofs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.