Förändra med smycken

Vi är ju än så länge bara i oktober men det börjar redan ramla in inbjudningar för julfester och glöggpartyn för en del (nej inte för mig, snyyyft). Då börjar man ju kanske tänka på den eviga frågan ”vad ska jag ha på mig??”. Inte så lätt alla gånger. Men ett råd är att ha en snygg svart basklänning du trivs i och förändra den med accessoarer. Då har du en klänning att ta till om du inte hittar den där speciella du kanske kikar efter. För smycken kan göra mycket mer än man tror. Speciellt maffiga statement halsband. En del kan känna sig utklädda i smycken men då kan man ju välja något mer diskret eller kanske en sjal istället. Men eftersom jag själv tycker det är kul med folk som vågar så har jag tagit bild på några smycken som verkligen syns. Inga meserier här inte! 😉

IMG_4007.PNG Först behövde jag en svart blåsa att prova smyckena till. Det här var på ett Lindex utan Generous dessutom så jag kollade runt lite och bestämde mig för den här med skinndetaljer. Även om den är lite för liten då den bara går upp till large. Men den är i tjock trikå så den fick hålla-in effekt så den funkade ganska bra ändå. Den här kostar 399:- på Lindex.

IMG_4006.JPG

IMG_7425.JPG

IMG_7419.JPG Det första jag testade var det här stora halsbandet med extra allt. Stenar, pärlor, metall och plast. Och jag gillar det! Det här är inget halsband för den blyge som vill gömma sig i ett hörn utan för kvinnor som inte har något emot att synas 🙂 Jag vill ha detta. Jag hittade inte det på nätet och har glömt priset men kanske det var 179:- ? Jag ska ut på stan en sväng sen så jag kollar då.

IMG_7391.JPG

IMG_7403.JPG Halsband nr 2 var den här pärlhistorian. Riktigt sött men när jag tog av det så gick det sönder. Det lossnade något mellan ”pärlblommorna”så det gick av. Så ta en extra kik där innan ni köper. 149:-

IMG_7399.JPG

IMG_7396.JPG

IMG_7395.JPG

IMG_7389.JPG Det här silverhalsbandet kan man knyta i den längd man känner för. Det kan vara snyggt att ha rosetten framåt tycker jag men då får man såklart stryka banden samt klippa av en del. Eller så har man det som ett konventionellt halsband och knyter i nacken. 149:-

IMG_7388-1.JPG Guld och svart funkar ju alltid så jag testade även ett halsband med guldpärlor och hängde på mig en liten festväska.

IMG_7392-0.JPG Väskan kostar 249:-

IMG_7413-0.JPG Och halsbandet går på 149:- har jag för mig. Kan vara billigare också. Får kika på det också när jag ändå spanar in det översta.

Nu ska jag iväg och fixa ärenden samt se om jag kanske hinner testa en klänning jag sett på Gina Tricots hemsida.
Puss /L ♥

Kolla mer

4 comments

  1. Hej! Det silvriga halsbandet med svart rosett är jättesnyggt! Plus att det är bra för mig som har nickelallergi och slipper klåda i nacken!
    Tack för tipset.

  2. En liiiten tröst men jag har inte heller en endaste inbjudan ännu 🙂
    Älskar svart & guld!! Har köpt en liknande klänning på Klädkammaren, Theresa Dress fr Only, fast med lite spetsdetaljer upptill och på ryggen.
    En bra partyklänning!

    1. Då får vi hoppas att vi blir överösta av roliga inbjudningar snart 🙂 Hade gärna haft fest själv men det är liiite litet här. Ha en fin helg Paula. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.