Fonda dress för hösten

Det har ju blivit en del mående-snack i mina senaste inlägg. Ibland behöver sånt komma fram det också. Men nu gör jag ett tvärt kast till kläder igen. Hej vad det går! Jag beställde ju en Odd Molly klänning från Campadre för ett tag sen. Jag har inte blivit färdig att ta en bra bild på den, mest för att det varit så varmt antar jag. Men för att inte glömma det så får ni en lite suddig småkass bild jag tog dagen jag fick hem den.

Den är kanske något kort men jag tänker att när jag ska börja använda den är det nog strumpbyxedags. Kanske jag skaffar en underkjol med en liten volang också. en svart, vit blir för flickigt.
Fonda dress heter den och är mörkblå sammet. Inget tryck på ryggen heller som en del Molly grejs har.

Jag fick förresten hem min Wassermaxx(kolsyremaskin) igår men det var ingen kolsyrepatron med , så galet irriterande! Jag hoppas verkligen att de skickar en sådan snarast möjligt. Gah!

Kolla mer

3 comments

  1. Gissa om jag fick ha-begär nu! Jag har lite klänningfetisch och garderoben drunknar i klänningar snart, men en till skulle nog få plats 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.