Fler svar från frågelådan

pastasson skriver:

♥ Vilka bloggar följer du varje dag?
♥ Vad hade du för tankar om bloggeri när du satte dej och skrev ditt allra första inlägg?
♥ Hurkommer det sej att du bloggar just här nu?

Kram från Asta (trogen beundrare 😉

Hej fina Asta!

Jag följer Asta’s, Emelie Emanuelsson.Highlanders rader. Sedan har jag de jag kikar in hos ibland. Som de andra vipparna här men de flesta skriver ju inte varje dag så därför blir det mer sporadiskt. Plus läsarbloggar jag också kikar in hos.Sen har vi bloggar på Elle som Marie sernehlt och Elsa Billgren. Jesper Saléns blogg är jag helförtjust i, Sofis snapshots läser jag ganska ofta, Frida Fahrman då och då. min vän Tess har också börjat blogga så henns följer jag också såklart. Seen by Tess heter den.

Åh jag vet inte riktigt. Jag var motståndare till att börja blogga först. Jag skrev blogg redan för en 12 år sedan men då kallades det för dagbok på internet inne på Lunarstorm. Men nu när jag började för några år sedan med min blogg Pytteskinn och pirra så var det mest bara att få ur mig lite tankar och känslor. Sedan började jag skriva mer och mer om mode och tänkte att va fasen, skit samma om jag är större än de där andra modebloggarna. Jag kan lika mycket om mode som de och jag tyckte det behövdes någon som inte bara tipsar om Acne, Rodebjer, Armani och andra snordyra märken som de flesta av oss vanliga dödliga ändå inte har råd med. Så då poppade Big-ass fashion upp. Namnet betyder ju inte bara bokstavligt talat stor rumpa utan big-ass kan ju andra saker också vara. Man kan ha ett big-ass hus. Eller en big-ass klocka. Och annat man tycker är stort. Så den som går in i min blogg och tror att den bara handlar om mode för stora rumpor blir nog ganska besviken, då har man inte fattat dubbelmeningen i det hela. Det har jag märkt att en del verkligen inte begripit och har blivit förbannade just därför.
Till dem har jag inte mycket att säga.

Jag ville se om jag kunde. Om de ville ha mig. Och för att jag tänkte att Amelias läsare kanske skulle passa min blogg och tvärtom.  Sen vill jag  ju såklart ha så många läsare som möjligt, det vill väl alla skulle jag tro. Annars hade man ju bara skrivit för byrålådan. Och så hoppas jag såklart på kontakter och att så småningom tjäna pengar.  

Kram!!

skrakelmania skriver:

  • Vilken är din favostad i världen???

Hej skrakelmania

Uhm, svårt då jag inte är jätteberest. Jag har inte haft råd att flyga kors
och tvärs runt klotet som ”alla andra” verkar ha gjort. Jag har varit i en del
länder i Europa bara(Kos, Cypern, Rhodos, Mallis, Italien, England, Österrike,
Turkiet och ett par till) och av dem tycker jag att Saltzburg är en av de
vackraste. Så jag har en del kvar att upptäcka. Nästa resa jag tänkt göra
kommer förmodligen att gå till Rom och efter det Los Angeles. Detta för att jag
har vänner som bor/kommer att bo där.

Tess skriver:

Vad är din största dröm just nu?

Hej Tess

Just nu är det att få komma ifatt och känna mig frisk, börja jobba och
tjäna pengar samt hitta kärleken.

Rasmusmatte skriver:

Jag har ingen
fråga men vill säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Den är blandad
inspirerande och jag känner att du vänder dig till mig när jag läser den. Stor
kramiz från mig

Hej Rasmusmatte

Tack så väldigt mycket, det är precis så jag hoppas att den som läser
känner. Stor kram tillbaks.

!!!!!!!!! skriver

Vad tycker duom Osby? bor själv där, så jag undrar vad du tycker 🙂

Hej utropstecken (!!!!!!)

Jag tycker att
Osby är en mysig by med vacker natur och för en barnfamilj är det väldigt bra men utan barn eller som ung i Osby är det inte vidare kul för det är ganska dött tyvärr. Affärer
klarar sig inte ekonomiskt och det finns inget nöjesutbud så jag skulle nog
inte flytta tillbaks igen. Anledningen skulle i så fall vara för att husen är billiga och att mamma och pappa bor där. Samt för naturen. Osbysjön är mitt smultronställe.

Mari skriver:

En dag i somras(tror jag att det var) tyckte jag att jag såg dig på torget i Hässleholm. OM det var du, och du vistas där emellanåt, vad tycker du att man ska hitta på i den staden? Jag kan ju tipsa om secondhandbutiken på Fisketorget som gör reklam med en gul cykel… Gå dit om du inte varit där tidigare, de har ofta fina kläder och skor!

Hej Mari!

Ja det kan nog ha varit jag för jag är i Hässleholm ibland när jag är nere
hos mamma och pappa i Osby – Ja,
 vad man kan hitta på där? Hmm, det vet jag knappt
längre men innan jag flyttade var Harrys ganska populärt. Annars vete 17. Det
är inte min favoritstad i världen. Fast den där affären med 10 kronors grejjor
måste jag undersöka igen
. Och secondhandaffären var längesedan nu, dit får jag kanske ta och bege mig igen nästa gång jag är i stan.

Jessica A skriver:

Hej!!

Jag har följt din blogg dagligen ett tag nu och du ska veta att jag ser fram
emot att läsa den…en av dagens läsliga höjdpunkter 🙂 Jag tycker också att du
sminkar dig så himla snyggt…jag skulle så gärna vilja se hur du gör (du kanske
har visat det tidigare men då har jag missat det ) Om du tycker det är
besvärligt så förstår jag det…strunta i det i så fall 🙂 Ha de gott!!

Hej Jessica A:

Tack så mycket, vad roligt att du tycker så! Jag visar gärna min sminkning.
Ska försöka få till en filmsnutt eller kanske en bildserie.

Må bäst! /Louise

Lisa skriver:

Vilken är din favoritfärg? Hehe neej nu var jag allt lite skämtsam,något bättre ska jag väl
kunna klämma fram. Hmmm..kanske ”vad får ditt hjärta att klappa extra hårt, ger
dig ståpäls och goosebumps och det där lite smådumma leendet man bara får
ibland..?” Lite flummig fråga kanske men då kan man också få dom roligaste
svaren. 🙂 Kram..

Hej Lisa

uh vilken svår fråga… Men jag ler väldigt fånigt eller snarare plutar med munnen och säger fåniga saker som ååå puttenutt och blir varm av kattungar och orangutangbebisar. 
Sen blir jag såklart varm och ler fånigt om jag blir kär. Och det är besvarat annars ler jag inte vidare fånigt…Att träffa en man som vill hålla min hand. Som liksom anstränger sig för mig. Då blir jag svag.
Sen blir jag såklart jätteglad över ärligt menade komplimanger och ler brett som en groda. Kram!

Sådär , det var nog allt från frågelådan. Om jag glömt någon får ni hojta till.

Puss /Louise

 

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.