Fler färgglada retroklänningar från C&S

Godkväll rara ni. Allt bra med er? Jag antar att många av er kollat fotboll ikväll, precis som jag. Och jäklar vad härligt att Sverige gått vidare! Nästa gång kollar jag bland folk, och inte som idag ensam – det ger inte samma känsla liksom. Men glad blev jag ändå 🙂

Dagen idag började med intervju tillsammans med våra SvD juniorreportrar. Igår intervjuade jag själv och imorgon har jag också en intervju. Det är mycket nu, men kul att träffa både juniorerna, samt kändisarna vi intervjuar.

Tanken var att ta mig en provrunda efter jobbet, innan matchen, men det var för varmt idag. Jag hade smält bort. Så ni får bilder från en annan provrunda, nämligen den från häromveckan när jag var hos Cissi och Selma. Jag har ju inte visat alla klänningar därifrån än.

Den här! Jag vill ha den! Jag måste nog bloppa loss en hel del så kanske jag kommer halvvägs med ryggsäck och den här klänningen, haha. För den kostar ca 1 400 kr. Men så fin att jag ändå vill köpa den, och ni ser ju att en matchar mina svarta väskor, skor och annat svart jag har…

Mönstret heter ”Natt” och finns i flera olika modeller. Jag har på mig ”Siv” i storlek xxl.

Det här är samma mönster fast i annan, ljusare färgställning. Logiskt nog heter den ”Dag”. Också himla fin.Den här modellen heter ”Klara”. Sött mönster som heter ”Körsbärsblomma” och lite diskretare än många av deras andra färgglada klänningar.

Rara små blommor. Fast jag är mer en storblommig tjej har jag kommit på. Det blir nog en del småblommigt i min bloppis. För även om jag tycker att det är jättesött så passar jag inte riktigt i små blommor, jag känner inte mig hemma.

Vill man inte ha mönster med blommor, bilar, cyklar, luftballonger eller annat, så har de en del enfärgat också, eller som här – prickigt.

Den här färgen som heter ”Gräs” är lite tajtare på mig än de andra i samma modell (Saga).

Klänningarna från Cissi och Selma är ganska dyra, men det roliga med dem, förutom mönster och modell, är att de inte hänger på var och varannan människa som till exempel kläder från H&M och Lindex gör. Inget fel i det(har ju själv massor från dem), men ibland är det kul att vara lite mer speciell.

Nu ska den häringa gå och lägga sig. Vi hörs imorgon vänner (ska försöka hinna svara på kommentarer men ska ev på en aw med kollegorna så vi får se, annars tar jag det i helgen).
Puss och kram på er!

Kolla mer

5 comments

 1. Hej,
  Jättefina klänningar, du passar i dem alla.
  Tänkte köpa på rean men undrar hur de är i storlek?
  Stora eller små?
  Vänligen
  Minkem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.