Fler bilder från Twilfit

Godmorgon raringar.

Igår efter mötena jag hade var jag ju bara tvungen att gå och se hur bilderna blev på plats i butiken så att säga. Det finns både stående och liggande bilder där vi står på lite olika sätt. Den stående fanns lite överallt, bland annat i skyltfönstret och den liggande satt som tapet på väggen. Så kul att se hur resultatet blev! Och kom ihåg, vågar jag så vågar ni! 😉

Här är den stående bilden.
Självklart är man ju ego så jag kollade ju mig själv mest noga. Jag gillade hur håret blev på den här bilden. Med några lösa slingor. Jag gillar i och för sig hur håret är på den liggande bilden också men några lösa slingor som gör det mer busigt är mer jag på nåt sätt 🙂
Här är vi bakom skyltdockorna. Och vet ni, jag är så glad att jag vågade ställa upp och fotas i bara trosor och bh! Detta trots att jag är tjock. För det är ju såhär vi kvinnor ser ut. Vi finns i olika åldrar och former och vilken tur att det är så!
Däruppe sitter vi som tapet.

Om någon undrar över vad jag har på mig så är det en lila minimizer bh och ett par rejäla lila bomullstrosor med beige prickar och lite spets.

Här är bh’n. 249:- och går upp till storlek 85F. Jag har för mig att jag använde 85E på plåtningen. (kan ha varit F men minns inte riktigt). Mimimizer som sitter skönt.
Och här har vi trosorna, de kostar 69 kronor. Länken här.

Ha en fin tisdag alla. Kram! ♥

Kolla mer

26 comments

 1. Läckert! Måste nog ta en sväng i Gallerian på lunchen och se bilderna live och få lite ”jag mötte Lassie”-känsla, hehe

  (när man möter en kändis och tycker man känner personen fast man inte gör det.)

 2. Bilden är superfin, och jag tycker alla tjejjer på bilden är mycket snygga! Kul att du ställde upp, jag hade också gjort de om jag fick chansen, trots att jag inte är ”perfekt”! 🙂

 3. Jättefina bilder, vad häftigt att se sig själv ute i butikerna, verkligen modigt gjort att fotas i bara underkläder!

 4. Jag tycker att du är strålande vacker Louise! Både på dom här bilderna, och dom bilder du tagit själv i provrummen. Du är jättesnyggt kurvig, och bär upp kläder helt fantastiskt fint. Kollar din blogg varje dag, och får massvis med tips. Suveränt att slippa gå ut o leta själv. Bara gå in på din blogg, sen iväg till affären. Som att ha en personal shopper : )

 5. Jag tycker att du överhuvudtaget inte skulle behöva tänka tanken ”Jag är glad att jag ställde upp trots att jag är tjock”.
  När jag ser bilden med alla kvinnorna tänker jag överhuvudtaget inte på ordet tjock. Jag blir bara glad över att det är en snygg bild med normala kroppar. Väldigt få smala kvinnor har ju ”media-perfekta”-kroppar även om de inte bär på extra kilon. Jag tycker att du bara ska vara nöjd för att du är med och att det är en snygg bild (utan eventuella tillägg om vikt). 🙂

  1. Tack Maria. Fast vi kvinnor (och jag tror män är likadana) har ju en tendens att tycka det är obekvämt att visa sig utan täckande kläder när man inte är helt nöjd med kroppen. Men sedan jag sett bilderna tänker jag, äh vad f-n..jag ser ut såhär! Och jag är inte ensam om det. Vi kan vara precis lika fina som en som har de där måtten som samhället satt upp som norm.

 6. Åh vad fina ni är allihop, och speciellt du så klart. 😉

  Blir så himla glad över såna här kampanjer, att man får se riktiga människor med riktiga kroppar – och alla är fina. Man behöver inte vara 16 år och supersmal för att bli vacker på bild, för att klä i vackra underkläder. Så himla skönt att bli påmind om det.

  Nu ska jag genast gå och handla på Twilfit och tala om för personalen vilken fin bild det är – för får de bra feedback så kommer det förhoppningsvis resultera i fler fina bilder!

  1. Tack så mycket Annika! Ja berätta för dem så blir de glada och det lär säkert resultera i att det kommer fler liknande kampanjer. Det gäller att säga ifrån, både positiv och negativ feedback behövs för att det ska komma till förändring. Och det är ju extra kul när det är positiva kommentarer. kram!

 7. Ja, jag tänker göra som du skrev Annika, att berätta för personalen på Twilfit om att man gillar bilderna så att de fortsätter….hoppas många kommer att göra det!!!!

  Modiga Louise,kramar till dig : )

  1. Åh, tack Ewa. Och precis, berätta för Twilfit så de får reda på att ni gillar bilderna 🙂 Heja mina fina läsare! Kramar!

 8. Jätte fina bilder. Du lyser verkligen på bilden. Kanon.
  Bra av en affärskedja att visa hur vi kvinnor ser ut.

  1. Tack så mycket snälla Anita! Och jag håller med, visa vanliga kvinnor och inte bara 19 åriga smala modeller

 9. Louise,du AR SA VACKER!!
  Bilderna ar otroligt fina och Twilfit har gjort en fantastisk kampanj med att visa riktiga kvinnor.,det ar ju faktiskt sa vi ser ut.
  Kramar fran Italia!

  1. Tack så mycket gulliga Alex! Och det är sååå kul att ni gillar kampanjen, ju fler som gillar och säger det till Twilfit desto större är nog chansen att det återkommer bilder på helt vanliga kvinnor. Kram!

 10. Det är så roligt att läsa alla fina och uppmuntrande kommentarer! Vi kommer fortsätta på detta spår och vi är så stolta och nöjda med resultatet av For Every Body kampanjen.

  Louise en applåd till dig!

  Varma kramar
  /Alla på Twilfit

  1. Tack Twilfit, jag tror att vi modeller också är nöjda med bilderna. Så fina. Och visst är det kul att kampanjen verkar uppskattad. Heja!! Kramar till er alla

 11. Såå fina bilder,du är ursnygg!! Vilka grymma,häftiga kurvor du har,tjejen!! Fatta att du är så vacker. Mycket härlig bild,med så många, riktiga underbara kvinnor,TJOHOO!! Kram och kör på,bruden,DU ÄR BÄST. =O)

 12. YOU ROCK 🙂 Bilden är kanon alla ser jätte fina ut, tycker du var kanon modig som ställde upp på detta 🙂 , jag hade aldrig fixat det. Du ser super snygg ut, det gör du jämt kommer en håg en bild från i sommras när du la ut en bild på dig själv i full krigsmask med ögonbryns färgning, snygg som alltid. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.