Fler bilder från bakom kulisserna

Igår utlovade jag ju några fler bilder från Nyhetsmorgon så här kommer de.

Linda-Marie och Anna efter sändning. Vi pustade alla tre ut lite då. Själv började jag eftersvettas av någon anledning.

Jag och gulliga L-M

Studion med kameraman och sladdar.

Frida stod och snackade lite i köksavdelningen.

Selfietajm!

När vi bytt om och satt oss i frukostrummet för att vänta på taxi dök Daniel Paris upp. Han och Linda-Marie verkar känna varandra väl och jag och Daniel känner i alla fall till varandra då vi ofta hamnar på samma press-visningar. Så det blev kramar och hej. Sorry för extremt kass bild.

Jag och Emil som är tillsammans med L-M. Så rart par!

När jag kom hem kröp jag ner i sängen och sov några timmar. Urladdning de luxe och så kasst med sömn gjorde att jag slocknade som en gammal mobil med kasst batteri.

Kram på er /L

 

Kolla mer

9 comments

 1. Har fått läsa ikapp här lite…
  Självklart kollade jag på inslaget när det visades på TV! Jeansklänningen var ju bara så fin på dig och så fina stövlar du hittat! Kul att få se mode i större storlek, tycker jag. L-M var URsnygg och den röda klänningen med, men tyvärr var den för kort för min smak.
  Synd att de inte nämnde din blogg, tycker jag!
  Kram

  1. Ja jag gillade också jeansklänningen Håller med om att Linda-Maries klänning var redigt kort, så inget för mig. Men vet att hon älskar kort Ja den här gången blev det inte mycket pr för oss utan vi var mer vanliga modeller. Kram

 2. Haha jag ÄLSKAR kort! Mina lår ska ha all uppmärksamhet de förtjänar haha ❤️ Så kul att ses & fina bilder!

  1. Ja, klart som tusan att de förtjänar uppmärksamhet! Men jag själv skulle inte klara av det utan bara gå och dra i den så den inte blev helt oanständig. Modellen och färgen var ju så fin så det hade varit toppen om det fanns en längre modell för oss ”tanter i själen”.

 3. Shit va ni är fina! Ni ger inspiration till oss som är aningen smårunda och är man dessutom kort i rocken är det inte lätt att hitta schyssta kläder. Åkte genast in till stan o shoppade efter ert inslag 🙂 You go girl!!!

  1. Vad kul att vi inspirerade dig 😀 Det är nog därför vi alla tre ställer upp som modeller. Hoppas du hittade något du känner dig kanon i. Kram!

 4. Köpte de vinröda jeansen, de sitter så snyggt och gillar blixlåset vid benslutet. Hittade även en kabelstickad poncho till också på Lindex så nu har jag en mysig snygg höstoutfit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.