Fixa till klänningen och annat bra för kläderna

Detta inlägg är reklam för Haléns, Indiska, Twilfit och innehåller annonslänkar

Hej på er raringar. Idag har vi haft lång dag på jobbet, som alltid på tisdagar då det är lämning för tidningen. Dvs den ska bli helt klar och gå till tryck. Men å andra sidan slutar vi tidigare på fredagar. Förutom den här veckan då alla ju är lediga. Midsommar u know.

Jag tänkte ge några tips här. Det här med behån har jag skrivit om tidigare men tänkte visa här hur det blir på mig. Ett bra tips tål att tas igen. För en bh med spetskant som fyller upp en (alltför) djup urringning är så jäkla praktiskt. Och snyggt.

Men ibland vill man ju vara lite mindre sexig liksom. Jag gillar klyfta men på jobbet känns det lite fel. Och ibland blir det så djupt utan att man måste ha linne eller något under för att inte bli vulgo de luxe liksom.

Fast ett linne kan bli för mycket, för varmt. Speciellt på sommaren. Och en spetsbh blir dessutom lite sexigare än ett heltäckande linne kan jag tycka.

Den här klänningen är från Haléns. Den går till storlek 44 som jag ju egentligen inte är och därför drar den åt alla håll över brösten. Så antingen en brosch, dold säkerhetsnål, eller linne under. Eller en mer täckande bh då. Länk klänning.

Ja man kan ana klyftan men det stör ju inte. Tvärtom. Men ska det vara på jobbet kanske jag tar ett vanligt svart linne till. Ja här har ni alltså Nina från Twilfit. Behån heter det. Inte jag. Fast det tror jag att ni har koll på vid det här laget 😉 Mitt andra namn är Erika så inte ens där är det Nina. Men behån alltså. Jag har köpt mig en vit också nu. Länk bhDen här klänningen från Indiska blev jag väldans förtjust i. Trots mönster och allt. Men den är sval och snygg. Men eftersom den här också bara går till 44 så spretar den. Samma trick här som i den vitsvarta alltså. Nål eller något under.Jag hade inte hunnit köpa min vita här, därav att jag får hålla för att visa lite. Nu har ni ju sett mig i bikini så strunt samma om klänningen skulle glipa. Länk klänning.
Och slutligen det här tipset. Flossade ”sammets”galgar. De är platta så de tar ingen plats, och det flossade gör att saker inte ramlar av dem.

Det blir inte heller samma fula märken som det kan bli av till exempel kemtvättsgalgar och liknande. 5 st för 49 kr på Clas Ohlson. Det lär bli ett gäng till för mig. Varsågoda för tips 😉

Det var dagens tips. Nu ska jag dyka i säng.
Stor kram till er!

Kolla mer

14 comments

 1. Hej, är det någon stretch i klänningen från Haléns? Jag har stora överarmar och kan ha bekymmer att komma i kläder utan det fantastiska materialet. Supersnygg klänning!

 2. Så himla tråkigt att Indiska har ändrat sina storlekar för nu kan inte vi som har XL inte alls köpa lika mycket kläder där längre 🙁 När de andra kedjorna gör framsteg med större storlekar så tar Indiska ett steg tillbaka..

  1. Kappahl har jag lagt ned för längesedan men Indiska har ju alltid varit bra på storlekar fram tills nu.. Tacka vet jag Lindex 🙂

   1. Det är ju bara till att bojkotta de affärer där man inte är välkommen. Tänker inte ens köpa stumpor eller en sjal där.
    Mycket märklgit att dra in på storlekar samtidigt som debatten i media ju faktiskt mer och mer handlar om att det riktigt smala är onaturligt.

 3. Glad midsommar!
  Tack för tipset om galgar, de verkar kanonbra, lär ta slut på Clas Ohlsson nu
  Bh-modellen verkar toppen, hade gärna köpt men brukar ha 90-95 så den kanske blir för liten för mig.
  Ha det bra!

  1. De har även liknande galgar på Åhlens! Mycket dyrare men jag unnade mig några där eftersom de fanns i rosa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.