Fixa fina fötter för sandalsäsongen

Inlägget är reklam för Meds och innehåller reklamlänkar

Hej på er rara läsare. Hoppas ni mår bra? Det gör jag. Ledsenheten har gått över och jag känner mig hoppfull om det mesta just nu. Det plus att det är vackert väder, snart helg och förhoppningsvis sol och bad då, samt lön – ja det gör livet lite extra härligt.

Det är en massa företag som har rabatter nu när det är både mors dag på söndag, samt lön imorgon. Så jag tänkte tipsa om några saker jag gillar, hoppas ni tycker det är bra och att jag inte är alltför säljig liksom. Men jag själv uppskattar att bli tipsad om rabatter så…

Först ut är företaget Meds.se som är ganska nytt för mig. Ett apotek på nätet som har väldigt bra priser. Jag har själv beställt ett gäng produkter från dem, och leveransen var snabb och ostrulig. Några av produkterna jag beställde var för att fixa fina fötter. Nu när det är varmt vill jag gärna ha öppna skor, och då vill jag inte ha äckliga fötter med vassa hälar, sprickor och otrevligheter.

Så jag beställde en kräm mot hälsprickor. För fy i helvete vad ont det gör om man får såna. Och det kan gå ganska illa med sprickor som går upp i köttet när man går barfota… Med den här krämen läker sprickor på ett par dagar. Har testat förut på både mig och mamma. Just nu har Meds.se 20% på alla Scholls produkter dessutom. 46 kr. Länk hälsprickskräm.
Har du inte sprickor men väl hårda, raspiga, blärkiga fötter så är Footmender sketabra. Smörj in fossingarna över natten och de kommer att bli mjuka och fina efter nån veckas användning. Länk footmender.

Just det ja. En gammal hederlig fotfil behövs ju alltid. Jag själv föredrar att fila fötterna när de är torra. 20% på den här ger priset 23 kr. Länk fotfil.

Ett tips är ju också att skaffa skavsårsplåster nu när nya sommarskor ska gås in utan strumpor. Och när man ändå håller på, fot och skodeo (scholl har och det har som sagt rabatt just nu), samt mjuka sulor för platta skor a la Converse, ballerinas och annat obra för fötterna. En stötdämpande sula är både skönt för foten och för knäna. Jag har själv några par och känner att jag ska skaffa fler så jag slipper byta mellan olika skor.
Länk till Meds.se

Puss och kram

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.