fippel och krångel

På något sätt tror jag att jag lyckades fippla bort den här väskan från förra inlägget när jag skulle ge mig på att pinga det hos twingly. Gick ju sådär. Får se om det går bättre nu då…Den är hur som helst från halens.se och ger mig nästan ett kliande ha-begär.

Väska

Kolla mer

4 comments

 1. Hejsan!

  Jag hittade din blogg för en vecka sen.
  Kikar in VARJE DAG…. Tycker så jätte mycket om den !
  Vill bara säga det 🙂
  Kram Sanna / Motala

  1. Vad glad jag blir Sanna! Haft en riktig skitdag så fina ord värmer oerhört! Hoppas du fortsätter titta in här. Kram till dig!

 2. Hej och kul att du hittat in till halens.se 🙂 det funkar fin fint med länkningen tillbaka till oss så fortsätt så. Trevlig torsdag önskar vi på halens!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.