Finkofta och tandvärkssjal

Igår var jag och Rebecca på Lindex vip-mingel. Tyvärr var vi båda sena och när vi kom hade de tydligen redan lottat ut presentkort. Konstigt kan man tycka eftersom vi kom halv sju och det började klockan sex. Lite synd fast chansen hade nog inte varit superstor ändå eftersom det var rejält med folk där. Det hade tydligen varit megakö utanför så den slapp vi, det var bara att knalla in. Rebecca provade flera plagg efter att ha stått jättejättelänge i kö. Ett tag funderade vi över om några av de som provade hade bosatt sig i provrummen. Om det är mycket folk så skyndar man sig! Man går inte ut gång på gång på gång och hämtar mer kläder som en kvinna gjorde medan dottern stod kvar i provrummet. Samtidigt som alla i kön svettades och väntade och väntade.

En bra sak med gårdagen(förutom det vi köpte) var att jag frågade en tjej som jobbade där om hur de ställer sig till att jag tar foton i provrummet till bloggen? Det är okej för dem och det var väldigt skönt för jag tänker inte råka ut för att känna mig som om jag har handen i kakburken fler gånger, så som jag gjorde på Monki när tjejen där sa till mig att jag inte fick fota. Vad spelar det för roll om jag tar bilder på mig själv i provhytten? Det är ju inte som att jag går runt och försöker fota företagshemligheter. Eller så vill de bara välja vilka de förknippas med. Som när Acne  inte ville förknippas med Lotta Engberg. Så jäkla korkat och negativ pr åt dem själva.

Här kommer bild på den fina koftan jag visade häromdagen samt ett alternativt sätt att bära sjal.

Jag ville också prova denna snyggkofta men det fanns bara M och S kvar. Tur det i och för sig kanske för då hade jag nog också blivit sugen. Det blev den här för Rebecca. 499:- men vi hade ju 25% så det blev bättre pris 🙂 Och ja bilderna tog ungefär en sekund att ta eftersom det ju var kö. Jag stack in armen och högg som en kobra bara.
Att använda sjal kan kräva lite vana. Och trix. Själv virar jag helst upp den ganska mycket så den blir kort och man slipper känna sig som en flygvärdinna som just ska peka ut nödutgångarna. Rebeccas lösning var kanske mer åt när Lina i Emil i Lönneberga hade tandvärk. Men sjalen är himla fin, gillar färgerna. Både sjal och kofta från Lindex.
När man handlade fick man ett nagellack och en tidning på köpet. Jag valde det här orangeröda och Rebecca tog ett svart.
Det blev lite rödare på naglarna än i flaskan men fint ändå tycker jag. För ja jag målade redan igår när jag kom hem. Det blev mästerkockarna och nagelmålning.

För min del blev det en burk av rengöringspadsen jag brukar ha till ögonen, ett långt svart linne (ville ju ha blått men det fanns bara små kvar) samt…jackan. Jag har inte råd med den egentligen men jag tänkte att ok, jag köper med rabatten så kan jag bestämma mig sedan. Jag får väl sälja min andra fejkskinnjacka istället. Snygg och i bikermodell men nu var jag sugen på en med muddkrage.

Kram /L

Kolla mer

5 comments

 1. Tjohej. MItt nagellack ser ganska svart ut när man fått på två lager men är tydligen ”Olive Bronze”… Mycket riktigt, tittar man noga så är det en mer mörkgrön/glittrig färg. Tjusigt, tjusigt sa hon som inte kan måla sina naglar men ändå försökte igår och nu ser ut som jag vet inte vad på fingrarna. 😉

  Puzz älskade vän

 2. Du undrade för ett tag sen om texten. Jag tycker det blir bättre och lättare att läsa som du har nu med lite text under varje bild. Nu är ju du alltid lättläst men även den bäste kan bli bättre! ”ler”
  Solen skiner idag, natten blev lång men jäkligt lyckad!!
  Kram till dej kära Louise från en trött men lycklig Berit!

 3. rebecca: hehe, tror nog du är fin i det grönbronssvarta. Jag själv hajar till varje gång jag ser mina naglar. Har mest haft blått och svart på sistone så jag känner inte igen mina händer. Puss darling min

 4. ¨Var oxå där men köpte den blåa långa linnet:) i stl xl men den var tokstor så ska byta ner 1 eller 2 stl, hittade en del finna grejer så de blev dyrare än vad jag tänkt men men trevlig var det och min kompis köpte för mer än någon annan sa kassören till oss när de stängde haha men hon har 6 barn oxå

  1. Anna: haha, ja det är lätt till att plocka på sig när det är 25% på hela köpet. Jag har lite ångest över jackan eftersom jag icke alls har råd men som sagt, får väl försöka göra en garderobsrensning så kanske det jämnar ut sig 🙂
   Ah. jag provade inte det svarta som var samma som det blå, vet inte om mitt är för stort. Kanske är en bra idé att kolla det innan jag river av lappen.
   Ojdå, med 6 barn förstår jag att det blir dyrt men tur hon hade rabatten då, det lönar sig ju om man köper mycket eller ett dyrare plagg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.