Finfint halsband från Indiska.

När jag var igång med den orange toppen testade jag även ett supersnyggt halsband till. Det är så fint med en massa hinduiska gudar som Ganesha och gänget. Just Ganesha är vishetens gud men hjälper även människan att övervinna hinder och svårigheter. Bara det är ju en anledning att ha honom om halsen, troende eller ej. Det skadar ju inte. Jag tror han är en av bilderna i alla fall. Jag vet att de har många armar, jag vågar inte svära på vilka det är. Bäst att ta det säkra före det osäkra här så jag inte säger fel för jag tittade inte SÅ noga. Jag gillar halsbandet i vilket fall som helst.

Jag föll som en fura för detta halsband på Indiska. Finns även som armband.
Rent färgmässigt går det att matcha till precis allt. Det kostar 79.50:-

Kolla mer

4 comments

  1. Och var har du gömt dina kinderäggs-surpriser då? Är de borta, för de borde synas i den närbilden.
    Men inte då, du ser ju hur fräsch ut som helst din söta vitamin.
    Puss.

    1. Helena: Jag lovar dig, de finns där under arton lager täckstift. envisa jävlar! Måtte jag bli av med dem snart. Nu är det förvisso mest ett fult sår kvar men det ska ju också läka… Puss!

    1. Snigel: det borde jag ha i flera år framöver men…ehm..svårt ju. Du är duktig som står strong 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.