Fina nyheter från Lindex

Inlägget är reklam för Lindx och innehåller annonslänkar

Hej från solstolen! Här ligger jag på mage och solar ryggen just nu. Eftersom jag blir rastlös av att bara ligga som en padda i solen, så måste jag göra något samtidigt. Som att läsa. Eller blogga, vilket ju passar finfint på mage 😄

Just nu ligger jag och kollar in nyheter på Lindex. Ni som är medlemmar har säkert, som jag, fått sms om 25% på en vara till och med idag. Tyvärr får jag inte skriva ut koden om jag samtidigt länkar via adtraction idag. Lite knas, men ni hittar säkert rabatten själva 😉

Det finns flera klänningar jag vill ha på Lindex just nu. Några av dem går dock inte upp till min storlek, men jag tror att alla här går till xl.

Den här prickiga med volang är egentligen lite för gullig för min, men den ropar liksom ändå på mig. Vill ha. 399:- Länk prickig klänning


Och den här då! Den ser helt ljuvlig ut. Perfekt midsommarklänning dessutom.399 kr. Länk vitblå klänning.


Sen har vi den här i smickrande modell. Jag ser inte riktigt på mobilen om den är svart/vit eller marin/vit. Men fin är den och bra pris med 299 kr. Länk mönstrad klänning.

En randig ärmlös sak som funkar fint till sneakers eller ballerina till vardag, såväl som piffigare skor och smycken till fest. 299 kr.Länk randig klänning.

En ganska diskret men stilfull klänning. Perfekt till examensfester och bröllop med klädkod kavaj till exempel. 399 kr. Länk blommig klänning.

Kimono och jeans. Så jädra snyggt! Länk kimono.

Gärna med en sån här väska till. Jag är pro svarta väskor, men på sommaren funkar brunt också. Länk väska.


De här löviga örhängena har jag pillat på flera gånger nu, men daskat mig själv på fingrarna. Får inte! Men vill vill! 😜 49.50 kr. Länk örhängen.

Det var allt för nu. Dags att blöta ner mig med trädgårdsslangen så jag pallar vara i solen. Puss o kram ❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Hej jag köpte den blå/vit mönstrade som du inte såg om den var blå eller svar. Den är blå och sjukt fin!! åker med i väskan till New York på fredag. Sen köpte jag de svarta shortsen som Ullis tipsade om, bra längd och så sköna.
    Heja Lindex som har även större storlekar i butiken!

    1. Har också provat den nu och vill ha. Smickrande och superfin! Kul att ni får tips av varandra även i kommentarsfältet Btw om du har lust får du väldigt väldigt gärna köpa med dig ett par tuber lårskavskräm från Usa om du skulle få tid, möjlighet och plats. Hade blivit superglad! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.