Fina klänningar, och ena med rabatt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej mina fina! Jag tänkte visa några klänningar så här mitt i kaffepausen. Jag sitter nämligen med en kopp kaffe i muminmuggen och mumsar på några slags..tja..små mazarinsmakande ”kakor” jag fått av min granne. De köpte asken i Provence som tack för blomvattning. Gulligt med tanke på att jag dödade en blomma…igen 🙁

Hur som helst, nu var det ju klänningar. Jag var ute en sväng igår eter jobbet. Rent spontant mötte jag upp Linda och hennes lilla Liv men glömde fota. Vi tog en sväng till Tacobar och när vi skildes åt gick jag iväg för att prova ett par klänningar.

Den här hade jag sett på en säljare på Indiska och tänkte att den måste jag testa.

Jag trodde att den skulle vara i vävt tyg men den är i trikå. Och så fin tycker jag med tanke på att den framhäver midjan. Priset är 499:- (jag hade dock intjänad rabatt så det blev en femtiolapp billigare). Köper ni den online så är det 15% på den (och andra klänningar och tunikor, som den där gula och den blå jag visade lite längre ner).  För den här blir det då 424 kr.
Länk klänning

Nej jag orkade inte ta av brallor och skor. Men jag ville visa hur lång den är i xl på mig som är 166 cm. Alltid svårt att avgöra på en skitlång jättesmal fotomodell tycker jag. Men så här är den på mig i alla fall.

Och så testade jag den här gröna från H&M som jag skrev om igår. Färgåtergivningen blir helt fel för den är sådär fint buteljgrön. Gillar den här. Perfekt för bröllop. Som den där aprikosaktiga i inlägget längre ner. Bra pris med 299:-

Nu ska jag ge mig iväg in till city. Jag tänkte kolla på en väska…

Puss på er

 

Kolla mer

1 comment

  1. Hejhej! Jag kunde inte låta bli att beställa den blåa från indiska. Jättefin alltså- hoppas den sitter lika fint på mig som på dig. Den gröna är också snygg men jag va sugen på en liten längre modell. Ha de gott // Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.