Fin klänning och bloppisplaner på g

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Godkväll alla. Hoppas ni haft en skön söndag? Jag har inte gjort många knop här faktiskt. Tanken var att åka till Emporia men så tänkte jag att nä…söndag = en miljon människor och det har jag inte lust med, bättre att ta det imorgon.

Så jag har pysslat på som vanligt här. Jag har röjt mer i påsar och lådor och jag tänkte ta och fixa klart i mina säckar med skänkochsälj. Det är dels bloppisprylar, och dels sånt jag tänkte skänka till Myrorna. Så håll utkik efter bloppis imorgon eller tisdag. Jag skriver några timmar innan det är dags.

Men än har jag inte fixat färdigt med det så jag tänkte visa en klänning från Indiska. Det har ju inte varit så mycket därifrån på sistone. Helt enkelt för att det varit för blarriga mönster för mig tyvärr. Men den här gillade jag verkligen. Sådär på galgen men när jag fick på mig den ville jag köpa på studs!

Den här är snygg, skön och smickrande att ha på sig tycker jag. Inte ner till golvet heller för det är bökigt på vintern. Dyr dock, för dyr för mig just nu i alla fall. Annars hade jag köpt direkt. Länk klänning.

Här ser ni färgerna och strukturen bättre. Jag har som alltid xl i Indiskas plagg.

Det var ösregn ute så därför ser jag ut som jag gör på bilden överst. Men jag hade faktiskt fixat mig såhär först. Men nu har jag hittat mina paraplyer och lärt mig att ha ett till hands för vinter i Malmö är tydligen lika med regn tyvärr.

Nu ska jag kika vidare på Crocodile Dundee, lite nostalgi är alltid bra för själen 🙂

Kram på er!

Kolla mer

5 comments

  1. Tips….vid svågertorp typ granne med ilva ligger shoes’n bags. En ”outlet” med bra märken typ clarks rieker tamaris etc. Har handlat onödigt mycket där. Välkommen till Skåne där vintern är grå men våren kommer tidigt

  2. Så fin klänning, wow! Måste peppa dig lite när det gäller den skånska vintern, tipset när regnet gör ett uppehåll är att ta en tur till Slottsträdgården, där blommar snödropparna redan!
    Det är stor skillnad på Malmö och Stockholm och det tar ett tag att vänja sig, det gjorde det för mig i alla fall. Men Malmö växer på en, nu älskar jag stan och skulle aldrig vilja flytta tillbaka till storstan. Förstår om det är tufft just nu men vi är många som hejar på dig! Kram & pepp!

  3. Härligt att läsa om hur du krigar på. Jag har bott i Stockholm sedan 2002 och har nu funderingar på att flytta ”hem” till Malmö igen. Jag letar jobb och har kommit överens med dottern att så fort jag hittar ett jobb som känns bra så kommer jag säga upp mig och flyttlasset får gå tillbaka till Malmö. Älskade förresten klänningen på dig så pass mycket att jag ville ha en själv. Blev tomt i januariplånboken men den smällen får jag ta 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.